Трудно е да се каже, но аз мисля, че няма

...
Трудно е да се каже, но аз мисля, че няма
Коментари Харесай

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Мисля, че няма да има правителство след изборите през октомври

Трудно е да се каже, само че аз мисля, че няма да има държавно управление след изборите на 2 октомври. Около нас една единствена дума кънти от заран до вечер – газ. Вече го сънувам. И споделят през днешния ден, че от „ Газпром “ нямало отговор. Тези момчета, които преди два месеца скъсаха нещата с „ Газпром “, в този момент ни изясняват по какъв начин всеки ден пишели писма. Те какво си мислят в този момент. Те обезкостиха съветското посолство, разкараха кучета и котките… Кирето след това се похвали, че не е пуснал самолета на Лавров. Е, какво желаете в този момент. Руснаците да седят на границата и да ни питат какво желаеме да ни дадат ли… Това разгласи пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ Копринка Червенкова, публицист и държавник.

„ Това е ненормална работа. Това е извънредно безсрамие да седиш и да си мислиш, че всички са ти длъжни. Това е фикс идея за свръхценност. Тези две момчета… Кирето раздаде някакви пари от държавната банка. Оказа се, че ние устояваме протежетата на тези момчета. А другия, който се оказа още по-голям безсрамник – Асенчо. Той пък назначи за министър на културата някакво свое протеже, с което е пял в един хор в Хасково. Можели да изпратиш на подобен пост едно нищо, което се видя, че не става за нищо. Веднага се разбра, че протежето Наско не става за нищо. Ми махни го “, разяснява Копринка Червенкова.

Според нея Кирил Петков и Асен Василев набутват страната в арбитраж в разногласието с „ Газпром “, само че напълно не е ясно кой ще го завоюва.

„ Ако влезем в тази игра с арбитража, Асен има нахалството да твърди, че ние ще го спечелим. Кой му сподели? Службите ли? Никакви шансове нямаме. Всички рационални хора и икономисти настояват, че нямаме никакви шансове. Ако влезем в тази игра, арбитражната, няма да спечелим нищо. Ако ние загубим, ще платим доста милиони. И тогова тези популацията ще ги гони до границата с камъни тези двамата. Хората няма да понесат да заплащат поради Кирето и Асенчо непотребни милиони. Русия просто ни санкционира в този момент “, добави Червенкова.

„ Според мен Политическа партия към момента живеят с илюзията, че отново ще се докопат до властта. Ако Кирил разгласи разлъка с Асенчо, той ликвидира партията. Кирил не би си го разрешил в този момент. В Политическа партия има лидерски въпрос. Неслучайно извадиха Лена от описите с депутатите. Твърди се, че групата е Асен и Лорер. Те управляват това нещо, което партия ли е, не е ли партия “, показа още тя.

Червенкова предвижда, че Политическа партия няма да изпревари ГЕРБ на изборите.
„ Виждаме, че ГЕРБ се готвят да ръководят, тъй като Борисов твърди какво би трябвало да се направи, с цел да се избегне едно и второ в страната. Демократична България може да не стигнат до 4% и да влязат в Народното събрание “, добави тя.

Още от диалога вижте във ВИДЕОТО.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР