Трудно е да се каже кой би имал интерес от

...
Трудно е да се каже кой би имал интерес от
Коментари Харесай

Явор Дачков: Убийството на Петров е свързано по-скоро с политиката, ще остане неразкрито

" Трудно е да се каже кой би имал интерес от гибелта на Алексей Петров, защото той имаше разнообразни проявления, бизнеси, имаше въздействие в политическия живот. Убийството е по-скоро обвързвано с политиката, в сравнение с с бизнеса. Това ликвидиране ще остане неразкрито ", каза пред журналистът Явор Дачков. 

Той добави, че по-важно е не толкоз предишното на някогашната барета, а сегашното му. 

" Имам информация от почитан политик от ПП-ДБ, а тя се засече и от други хора, че Алексей Петров е бил много непосредствен през последната година с Кирил Петков - през татко му Петко Петков. Самият Алексей сподели това в едно изявление. Когато има такава връзка, е редно тя да бъде разнищена от публицисти и анализатори, самият Кирил Петков да излезе и да каже какви диалози и срещи са имали. Мисля, че е пресилена ролята на Петров в сформиране на държавно управление, там натискът беше от Урсула фон дер Лайен, от Еманюел Макрон и от американското посолство. Важно е да се разбере каква е била ролята на Алексей Петров в Промяната ", добави още той.

" След такива огромни убийства има разбърквания. При това въздействие на Петров в една от силите, които ръководят сега - Политическа партия, би могло да се чака разбъркване на пластовете, само че то ще стане след кметските избори ", сподели Дачков.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР