Трудно е да се даде прогноза, но има надежда, че

...
Трудно е да се даде прогноза, но има надежда, че
Коментари Харесай

Попов от БСП: Президентът работи заедно с Борисов за сваляне на правителството

Трудно е да се даде прогноза, само че има вяра, че и други народни представители от " ИТН " ще поемат своята отговорност пред българите. Приехме решение на Националния съвет на Българска социалистическа партия с небосвод за това държавно управление не по-кратък от края на годината, с цел да могат да се одобряват нужните промени като бюджета и Плана за възобновяване. " Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Филип Попов в ефира на NOVA.

" Аз не мисля, че спора е персонален. Не видях личностни нападки в позицията на Корнелия Нинова, те са кардинални. Защото заиграването на президента Радев с тематиката Македония е безусловно спекулативно ", безапелационен бе Попов за нападките на президента Радев.

Според него хората, които са излезли от Има Такъв Народ в действителност са защитили обещанията на партията си, която е трябвало да чегърта ГЕРБ, а се е оказало, че в действителност в последните дни са се прегърнали. " Президентът има много сходни тези с господин Борисов, ГЕРБ и всички тези, които желаят да смъкват кабинета ", добави заместник-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " за напрежението от последните дни и настоящата политическа обстановка.

" Ще гласуваме срещу френското предложение, тъй като не извършва поставените от нас задължения пред Северна Македония. Ние желаеме да забележим подхванати в тази посока стъпки, само че за момента не виждаме такива ", акцентира депутатът от левицата.

В умозаключение Филип Попов се разгласи за естествени връзки с всички наши съседи, в това число и Русия, за отбрана на националните ни ползи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР