Трудно е да гледате как детето ви приема ролята на

...
Трудно е да гледате как детето ви приема ролята на
Коментари Харесай

Какво да правите, когато детето ви се чувства като аутсайдер?

Трудно е да гледате по какъв начин детето ви приема ролята на новобранец. Може да е още по-трудно, когато не знаете какво да вършиме по въпроса. Ето 4 неща, които би трябвало да извършите, когато детето ви се усеща като новобранец.
1. Подходете с схващане към болката му
Когато не се вписва или няма другари, на които да разчита, детето се усеща засегнато. Всеки родител от своя страна желае да реши проблемите, които детето му има, и желае да го направи допустимо най-бързо. Ако детето ви се усеща зле, желаете незабавно да повдигнете духа му. В това няма нищо неприятно, само че някои неща не се поправят елементарно и подценяването на сериозността в тази обстановка просто ще накара детето ви да се почувства по-само. Децата се нуждаят от поддръжка и ще я получат, в случай че знаят, че до себе си имат човек, който ще бъде с тях и когато страдат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

2. Прекарвайте време дружно, правейки нещо, което детето ви обича
 Добави изложение

След като прекарате време с детето си в неговата или нейната болежка, всички вие ще се нуждаете от отмора. Прекарайте това време, правейки нещо, което вашето дете обича. Играйте обичаната му видео игра, даже и да я ненавиждате. Гледайте филмите или видеоклиповете в YouTube, за които то постоянно приказва. Задавайте въпроси и научете повече за детето си. Когато проявявате интерес към децата си, вие им напомняте за тяхната стойност.

3. Споделете своя лична история
В един или различен миг множеството от нас са се чувствали отхвърлени или като новобранци. Споделете личния си опит, в случай че е подобаващ за обстановката, в която се намира вашето дете. Споделете по какъв начин се чувствате и какво сте създали, с цел да се справите с казуса. Това може да утеши децата, знаейки, че родителите им са се сблъсквали с сходни провокации и са ги преодоляли.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

4. Потвърдете неговата или нейната принадлежност
 Добави изложение

Всяко човешко създание има потребност да принадлежи към опредлена група. Започнете с вашето фамилията. Вашето дете е част от това семейство. Запознайте го повече с историята на рода, свържете детето си с чертите на характера, които се предават от потомство на потомство в фамилията. Независимо дали децата ви са осиновени или биологични, те принадлежат към вашето семейство.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР