Трудно е човек да си скрие симпатиите, затова ние не

...
Трудно е човек да си скрие симпатиите, затова ние не
Коментари Харесай

Отново всички гледат към Зоуи Кравиц

Трудно е човек да си скрие благосклонностите, по тази причина ние не се и опитваме да се вършим, че Зоуи Кравиц не ни е влезнала надълбоко под кожата. Направо се е загнездила там и нищо не можем да създадем по върпоса (не че се оплакваме).
 Зоуи Кравиц, Робърт Патисън, Wonderland и секси фотосите на актьорите за списанието
Зоуи Кравиц и Робърт Патисън са рисково близки

Секси фотосесията на актьорите за списание Wonderland

Тази година дъщерята на Лени Кравиц и Лиза Бонет не се бори за Оскар, само че беше измежду поканените звезди освен на самата гала, само че и на празненството на Vanity Fair, което по традиция се провежда след нея. Актрисата присъстваше и на това на Saint Laurent, което се организира за първа година два дни преди церемонията.

И на трите събития имаше ужасно доста звезди, само че очите ни останаха по Зоуи Кравиц. На празненството на Saint Laurent актрисата бе решила да заложи хем на нещо нормално - дънки, хем и на нещо доста провокативно - черна транспарантна блуза, която не оставя доста на въображението.

На самата гала по връчването на премиите Оскар Кравиц бе заложила на много по-различна цялостна визия. От E! News разбираме, че бебешко розовата рокля с голи плещи и огромна панделка на 33-годишната актриса е от сбирката на Saint Laurent.
 Снимка 568438

Диамантената ѝ огърлица пък е дело на Kwiat, а в всичко това в композиция с прибраната коса се отдалечава от визията на Жената котка, в чиято роля я видяхме по-рано през месеца в " Батман ". Но за сметка на това припомня доста на Одри Хепбърн.

И в случай че през 2019 година Зоуи Кравиц беше решила на празненството на Vanity Fair да заложи на провокативна визия, включваща 18-каратов златен сутиен, то тази година изглеждаше радикално по-различно.
 Снимка 568437

Актрисата се появи на събитието облечена в дълга бяла прилепнала рокля още веднъж на Saint Laurent. Но дългите ръкави не трябва да заблуждават, че тоалетът ѝ е закостенял, тъй като в действителност е с изрязан тил.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР