Трудно е човек да попадне на правилните лекарствени средства, когато

...
Трудно е човек да попадне на правилните лекарствени средства, когато
Коментари Харесай

Не изхвърляйте банановите кори

Трудно е човек да попадне на верните лекарствени средства, когато се постанова да претърпи лека или междинна по трудност терапия в дома си. Болежките са от друго естество и въпреки в аптеките сега да има голям избор, нещата съвсем постоянно опират до нещо надалеч по-изчистено, безвредно и елементарно за приложимост. Точно заради тази причина доста хора са ценители на националните способи и по-конкретно избират да се избавят от неприятностите в здравословен аспект под въздействието на билки, средства или артикули от кухнята.

Във всеки български дом има най-малко 2-3 такива, за които информацията не е изчерпателна. За да се стигне до лекуване, което да е напълно в интерес на нуждаещите се, би трябвало да се подходи отговорно. Това се отнася даже за случаите, при които става въпрос за хранителни артикули със мощно въздействие върху тялото и организма.

Брадавици: взима се една обелка от банан и се реже на ленти. Те би трябвало да наподобяват лепенки за рани, с цел да могат с лекост да се слагат върху мястото, което ще се третира (засегнато с брадавица).

За да стои на мястото компактно, е нужно да се употребява тиксо или пластир. Нека обелката от банан остане върху брадавицата за една нощ, а на сутринта да се изплакне с хладка вода.

Този способ за премахване на брадавици е изцяло безопасен. Прави се досега, в който образуванието изчезне изцяло.

Зъби: с бананови кори се избелват зъби – потвърдено! Приготвя се кората и с нея се разтриват зъбите за близо минута (единствено вътрешната страна на банановите обелки).

Процедурата е напълно натурална и не може да навреди по никакъв метод на зъбите. Благодарение на нея се отстранява неприятното пожълтяване, което през днешния ден по никакъв начин не е рядко срещан проблем.

Важно е методът да се прави по няколко пъти в седмицата, с цел да се откри забележим резултат върху зъбите.

Акне: корите на бананите имат противовъзпалително деяние и по тази причина ловко се оправят с пъпките, които се образуват по кожата.

Всичко, което следва да се направи, е да се разтрият засегнатите зони по лицето с обелка от банан. Нека този спонтанен масаж продължи няколко минути. Първите резултати се регистрират след 7 дни.

Тъмни кръгове: те също биват отстранени от лицето благодарение на бананови кори. Отпадналият външен тип остава в предишното. Този път методът е малко по-различен: резенчета банан се слагат непосредствено върху изтощените очи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР