Трудно е човек да не харесва Майкъл Бубле и музиката,

...
Трудно е човек да не харесва Майкъл Бубле и музиката,
Коментари Харесай

Спира ли Майкъл Бубле с музиката

Трудно е човек да не харесва Майкъл Бубле и музиката, която 43-годишният реализатор прави. Не е загадка, че през последните няколко години Бубле и фамилията му минават през тежък интервал, поради битката на огромния му наследник с рака.

Този уикенд в изявление за Daily Mail Бубле шокира всички свои почитатели с новината, че е взел тежкото решение да слезе от музикалната сцена. В момента петгодишният наследник на изпълнителя се оправя сполучливо с подлата болест, като с помощта на лекуването ракът му се намира в ремисия.

Но всичко претърпяно е пристигнало допълнително на Булбе. Имаме обаче нова информация, която опровергава тази. Един от сътрудниците на изпълнителя е споделил пред INSIDER, че в действителност Бубле няма никакво желание да се отхвърля от музиката. Според Лиз Розенберг, думите на Бубле са извадени от подтекста и че най-вероятно е визирал интервала, в който синът му беше диагностициран с рак. В последна сметка ще се окаже, че истината е някъде по средата. Хубавата вест е, че на 16 ноември излиза " love " - новият му албум, от който към този момент чухме няколко песни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР