Трудно бихте успели да намерите история на татуировките. Просто през

...
Трудно бихте успели да намерите история на татуировките. Просто през
Коментари Харесай

Портрети, цитати, икони... Това са само част от татусите на най-татуираните българи! Кои са те?

Трудно бихте съумели да намерите история на татуировките. Просто през цялата история на човечеството хората са го правили. И до момента в който преди години татусите са били нещо, което са си правили представители на по-ниските пластове на обществото, през днешния ден всеки може да изрази нещо персонално с рисунка по тялото си без да бъде заклеймяван за това.

А татусите са извънредно известни и измежду родните звезди, като някои от тях имат богата " сбирка " от рисунки. Ето и кои са най-татуираните български звезди:

Pavell & Venci Venc'

И двамата рапъри са много смели в рисунките си, като Венци до неотдавна добавяше и нови татуси по тялото си. Двамата даже имат ария, която се трансформира в шлагер преди години, озаглавена " Само по татуси ". Нещо повече - Павел и Венци са измежду по-малкото известни българи и въобще почитатели на татусите, които рисуват по лицата си.

Виж още: Без какво не излиза на открито Дара Екимова и кои са нещата, които може да я ядосат?

Сузанита

Певицата стартира с татусите много преди да навърши пълноправие и в този момент тялото ѝ е изрисувано в огромна част. Въпреки това тя не стопира с рисунките. Сред тях има имена на домашни любимци, на бивше гадже, знаци, рисунки на животни, както и на автомат. 

Благой Георгиев

Просто няма по какъв начин да не споменем името на футболиста, който през годините на смешка е именуван и " ходещ иконостас ". Голямата част от татусите на Джизъса са с религиозна устременост - кръстове, икони, елементи от Библията. Благой Георгиев от дълго време не се е хвалил с нова рисунка, само че истината е, че то и няма доста място за такава.

Виж още: Секси племенницата на Галена предизвика със фотоси по тънки презрамки 

Рут Колева

Истината е, че Рут мъчно може да се " конкурира " с другите имена в самобитната ни ранглиста, само че пък и не са и толкоз доста известните българки, които се вземат решение да се изрисуват чак толкоз. Тя има цялостен ръкав, много нашарена друга ръка и богато изрисуван тил.

Виж още: Цветелина Грахич се завърна след дълго неявяване в мрежата, качи доста специфични снимки

Кристиан Кирилов

Въпреки че реалити звездата е толкоз нацепена и има забележителна физика, той няма да пожъне триумф, в случай че се впусне в борба на съревнование за бодибилдъри. Причината? Голямата част от тялото му е татуирана.

Изображение: https://www.instagram.com/venztagram/
https://www.instagram.com/mvradova/
https://www.instagram.com/kristiankirilov13/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР