Трудно беше в САЩ. Трябва да започнеш отнякъде в началото.

...
Трудно беше в САЩ. Трябва да започнеш отнякъде в началото.
Коментари Харесай

Виолета обиди много грозно Мартин, вижте с какви думи го описа

" Трудно беше в Съединени американски щати. Трябва да започнеш отнякъде първоначално. Доставях пици, продавах коли. Има една преграда, която изисква време, с цел да бъде преодоляна ".

Това изповяда след отпадането си в " Игри на волята " Виолета Стайкова. Майката на Денислава, която си завоюва прозвището " змията " в риалити формата, разкри секрети от своето престояване зад Океана пред водещата Ива Иванова в формалния подкаст на предаването. 

" Отидох в един първокласен комплекс с басейни и тенис кортове, с цел да наема първия си апартамент. Казах си, че това е нещото, което желае да работи. Започнах от най-ниското равнище и за към три години се издигнах до пропърти управител - управлявайки таива комплекси с над 400 апартаментd в тях. По-късно взех решение да отворя своя компания и да стартира да работя за себе си ", описа Виолета.

И добави: " Работила съм 7 дни в седмицата по 12 часа дневно. Винаги съм ставала и отивала на работа със ужасно наслаждение ".

Не се мина и без залп против " любимеца " й Мартин Елвиса.

" Мартин е доста слаб мъж. Той не е изиграл нито една мъжка борба. Стреля с прашка, а не е мъкнал варели. Той е най-слабият противник. Супер обикновен е и елементарен човек да го издразниш. Трябва единствено да го блъфираш и да му дадеш едно зрънце подозрение против негов човек, а той няма да спи, ще се нерви и ще изплиска легена, когато губи надзор над обстановката. Тогава стартира да наскърбява грозно. Изпуска юздите, когато се ядоса, а е доста елементарно това да се случа ", разяснява Стайкова.

И добави: " Да, гадна съм и мачкам, само че по по-мек метод от него ".

Според Виолета съвършеният женски край на " Игри на волята " би бил сред Денислава, Оряшкова, Албена Ситнилска и Ива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР