Трудният и неизвестен път е предизвикателството, което те кара да

...
Трудният и неизвестен път е предизвикателството, което те кара да
Коментари Харесай

Старото ръководство на АПИ е освободено

" Трудният и незнаен път е предизвикването, което те кара да преодоляваш безпътицата. Благодаря на моите спътници по пътищата на съзиданието. Оценката за строителите и разрушителите ще даде времето. Екипът беше страховит! АПИ е един от моите университети! Благодаря! ". Тези думи разгласява в персоналния си профил във Facebook досегашният ръководител на Агенция " Пътна инфраструктура " Георги Терзийски.

 Ръководителят на АПИ хем се оправдава с коронакризата, хем призна за двойно повече пари Ръководителят на АПИ хем се оправдава с коронакризата, хем призна за двойно повече пари
И аз съм водач, и мен ме изнервят недобре ремонтирани прави. Няма да се окаже, че ТОЛ системата не вкарва повече пари - чакаме пов...
От Нова телевизия оповестиха, че от АПИ удостоверяват, че Терзийски и още двама ръководители в структурата си отиват. Става въпрос за проф. Олег Асенов, който отговаряше за електронните винетки и изумяваше с обясненията си за постоянно повтарящи се проблеми като или по какъв начин, в случай че нещо объркаш с данните за винетката. Асенов беше и забавна част от екипа, който сътвори хаоса с електронните винетки -!
Освободен е и Иван Досев.
Иначе Терзийски ще бъде запомнен с прословутата дрънканица на Бойко Борисов, който го заплаши по този начин: " ", поради неразборията ще трябват ли винетки, с цел да ползваш Околовръстното в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР