Трудни са последните седмици и месеци за 29-годишната турска актриса

...
Трудни са последните седмици и месеци за 29-годишната турска актриса
Коментари Харесай

Тежки месеци за Серенай Саръкая: Актрисата се раздели с любимия, силиконът в гърдите ѝ се спука...

Трудни са последните седмици и месеци за 29-годишната турска актриса и модел Серенай Саръкая. През пролетта на тази година тя се стягаше за женитба с 47-годишния артист Джем Йълмаз, само че не щеш ли връзката им към този момент в историята.

Виж още: Къванч Татлъту с безшумно празненство за ЧРД, брачната половинка му го обсипа с красиви думи

Новината беше обявена от Йълмаз, който не пожела да изпада в детайлности и не показа никакви елементи. Въпреки че мнозина са на мнение, че Йълмаз или се е пошегувал с репортерите, или просто се е подразнил от любознанието им, е реалност, че двамата със Серенай не са забелязвани дружно от много от дълго време и по-конкретно от месец март тази година, когато бяха на кино фестивал в Атина. 

Виж още: Демет Йоздемир призна: Мечтае да е майка! Какво се случва сред нея и Джан Яман?

Но, както написахме нагоре, последните седмици не са изключително приятни за Серенай, а едно зло в никакъв случай не идва единствено. Последните вести към нея са звързани със здравето ѝ. Причината за това не е някоя болест или върлуващия ковид, а проблем със силиконовите импланти, които тя има в гърдите си.

Виж още: Известни и красиви дами, които имат по-млади половинки

Според турския Sabah имплантът безусловно е експлодирал. Моделът изрично е отказала да бъде хоспинтализирана. Инцидентът се случил в дребните часове на нощта, а след обширен обзор, изработен от доктор, посетил дома ѝ, тя въпреки всичко е склонила да отиде в лечебно заведение. Хюриет напомня, че интервенцията на Серенай е относително нова, защото неотдавна тя е подменила имплантите си.

Изображение: https://www.instagram.com/serenayss

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР