Трудни решения ще трябва да взимат дамите в поредното екстремно

...
Трудни решения ще трябва да взимат дамите в поредното екстремно
Коментари Харесай

Трудно изпитание тества състраданието на дамите в „Един за друг”

Трудни решения ще би трябвало да взимат дамите в следващото рисково предизвикателство в новия епизод на фамилната конкуренция „ Един за различен “ . Успехът на тестването ще завиди от състраданието на нежните им половинки. Всичко това – без дамите да знаят същинските условия на играта. Коя ще се прави най-успешно със задачата и ще успее да удвои залога на своя сътрудник, не пропускайте на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVA .

След серия неуспехи в игрите с сантименталното предаване предходната седмица се разделиха Галина и Владимир . Лидери в генералното класиране са Александрина и Феодор , а последни с минимум средства в сметката си към този момент за Виктория и Явор . В идната самостоятелна игра дамите ще имат значима задача – да покажат какъв брой добре познават половинките си и до каква степен са склонни да им спестят болката, даже с цената на изгубен залог.
 Един за различен NOVA
Всеки от кавалерите би трябвало да отговори на 12 въпроса, свързани с връзките в една връзка , а техните половинки би трябвало да познаят какво са споделили. Всичко това – до момента в който мъжете карат колело. Дамите ще мислят, че би трябвало да дадат избран брой правилни отговори, с цел да вземат залозите.
 Един за различен NOVA
Но в действителност това може да се случи по два метода. Първият – да отговорят на всички въпроси без неточност, а вторият – да спестят болката на мъжете си. Сбъркат ли, всякога те ще бъдат изправяни непредвидени последици. Прояви ли благосклонност към колегата си повече пъти, в сравнение с към останалите, дамата печели играта и удвоява залога.

Състрадателни ли са дамите? Ще се оправят ли с тестването? Коя ще даде най-вече верни отговори? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с минимум средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете на „ Един за различен “, и формалния на предаването.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР