Труден за възприемане остава Иво Димчев за феновете на 100

...
Труден за възприемане остава Иво Димчев за феновете на 100
Коментари Харесай

Иво Димчев със смъртни заплахи

Труден за разбиране остава Иво Димчев за почитателите на 100 Кила. След като с рапъра пуснаха дуетното си парче „ Баница “, Иво показа, че получава смъртни закани и е линчуван от огромна част от почитателите на варненския рапър.

Песента безусловно за няколко дни съумя да взриви мрежата, както с ритъма и римите си, по този начин и с извънредно шантавия си клип. „ Баница “ доближи до 6-о място в класацията на YouTube, само че все пак остана неразбрана от огромна част от феновете на комерсиалните шлагери.

„ Феновете на Килата желаят да ме убият поради Баницата. Къде да се скрия? Може би на Сандански, в някой СПА комплекс. Чудя се... Ами, в случай че Килата и там има почитатели? Я да си се прибера в Истанбул. Там от тесто и модерно гюбек не се багра “, разкрива Димчев.

В Истанбул той безусловно е повдигнат на фундамент. След като прави няколко концерта в мегаполиса, Иво Димчев става сензация в Турция. Феновете дефинират творчеството му като провокация, съчетана с голям гений.

100 Кила също се възхищава на колосалния му гений и точно по тази причина го кани за дует. Явор дефинира Иво като комбинация сред Лепа Брена и Фреди Меркюри и е безапелационен, че е звезда от международен мащаб.

Макар в последно време да стана съвременно разнообразни стилове да се смесват, Килата и Иво съумяха да разбунят духовете в мрежата. И въпреки да няма къде да избухват, тъй като нощните заведения са затворени, Димчев даде обещание, че до дни възобновява своите безвъзмездни домашни концерти, написа уеб сайтът Новини.бг, базирайки се на материал, оповестен в роден таблоид.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР