Труден мач, но бяхме умни и показахме качество в правилните

...
Труден мач, но бяхме умни и показахме качество в правилните
Коментари Харесай

Ел Маестро: Труден мач, но бяхме умни и показахме качество в правилните моменти

Труден мач, само че бяхме умни и показахме качество в верните моменти. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след триумфа на " армейците " над Ботев Пд с 2:1 като посетител в мач от десетия кръг на Първа лига.


" Никога не съм изцяло удовлетворен. Има аспекти, които би трябвало да подобрим, само че това е страховит резултат против стимулиран тим на стадион със страхотна сила ", стартира Ел Маестро, който бе ударен с предмет от публиката след края на дуела на " Колежа ", и продължи: " Да, несъмнено. Мисля, че през днешния ден не играхме толкоз добре, колкото предходната седмица, само че е значимо да продължим да печелим точки. Труден мач, само че бяхме умни и показахме качество в верните моменти. Не беше елементарно, само че това е страхотна победа ".

" Мисля, че приехме борбата и предизвикването. Трябваше да се пазиме в първите и последните 10-15 минути. Страхотно е, че вкарахме голове във значими моменти ", добави сръбският експерт и отдаде дължимото на почитателите на " армейците ". " Огромни, те към момента са тук. Искам да им благодаря от името на целия тим, страхотна поддръжка, благодаря на всички, които бяха тук ".

" Не чак толкоз доста време, в което да работим по тактиката, по тази причина ще работим за физиката, с цел да бъдем в положително положение в средата и в края на седмицата. Ще забележим каква е природата на травмите на Марселино и Кордоба. Тези травми нарушиха ритъма ни, само че се справихме ", приключи наставникът на " алените ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР