Труд Днес СДС става на 31 години. В човешкия живот това

...
Труд
Днес СДС става на 31 години. В човешкия живот това
Коментари Харесай

СДС ли е партията, която промени България след тоталитарния режим?

 Труд " Днес Съюз на демократичните сили става на 31 години. В човешкия живот това е младост и подем на силите. А за партия – достолепна възраст, в която е натрупала опит и мъдрост! ", се споделя в декларация на Съюз на демократичните сили, изпратена до медиите.

" Днес Съюз на демократичните сили навлиза в четвъртото си десетилетие с богата и забавна история. От нейните страници можем да прочетем за възходи и неуспехи. За единение и разделяне. За очаквания и изменничества. За храброст и уязвимост. За политически романтици и ловки прагматици. Но на никое място няма написана глава за оттегляне – от десните хрумвания, от полезностите на демокрацията, от устрема да бъдем равноправни и почтени жители на Европа ", пишат от Съюз на демократичните сили.

" Днес Съюз на демократичните сили сподели на всички, които я бяха отписали, че още я има. И това не е девиз, а истина, подкрепена с обстоятелства.  На европейските и локални избори партията реализира резултати, които сложиха трите сини букви в европейския парламент и в доста български общини. 

Позициите на Съюз на демократичните сили по значими обществено-политически тематики отстояват нейния облик на дясноцентристка партия, която след НАТО и Европейски Съюз, работи за новата си идея – българите да бъдат европейски жители с европейски приходи. 

Съюз на демократичните сили е първата партия, която очерта защо ще работи в идващия парламент и прикани всички виновни политически сили да създадат същото, с цел да излезем по-бързо и безболезнено от здравната и икономическа рецесия.

На 31 години Съюз на демократичните сили е и постоянно ще бъде партията, която промени България след половинвековен тоталитарен режим. Тя е и постоянно ще бъде същинското дясно, което няма да се съглашава с Българска социалистическа партия и нейните производни.

Съюз на демократичните сили има своята история, достолепие и мощ и има още какво да даде на българската политика!

Честит празник на всички седесари! Нека бъдем дружно и да имаме вяра в общия триумф! ", приключва обръщението на управлението на Съюз на демократичните сили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР