Trud.bg е един от най-четените новинарски сайтове в България, показват

...
Trud.bg е един от най-четените новинарски сайтове в България, показват
Коментари Харесай

Сайтът на Труд стана най-четеното онлайн издание

Trud.bg е един от най-четените новинарски уеб сайтове в България, демонстрират последните данни на интернационалната организация Gemius.

Сайтът на " Труд " изпреварва онлайн изданията на останалите вестници, списания, малките екрани и радиа и се подрежда на четвърто място измежду новинарските уеб сайтове в България в сряда, 9 март.

Както към този момент през вчерашния ден, trud.bg доближи близо половин милион визити и над един милион проявления на страници по данни на Гугъл Analytics. Днешните данни на Gemius удостоверяват достижението, като разликата в числата е поради методиката на организацията, филтрираща трафика отвън страната (който е 10-20%).



Trud.bg означи най-голям растеж на читателите измежду онлайн изданията от началото на войната в Украйна, публикувайки вести, разбори и мнения от най-разнообразни източници - украински, съветски, западноевропейски и американски.

Сайтът на " Труд " продължава да е най-бързоразвиващата се българска медия в интернет макар всекидневните масирани хакерски офанзиви от шест месеца.

Вчера основният редактор на в. „ Труд “ Петьо Блъсков от парламентарната Комисия по културата и медиите с продължаващия кибертерор над електронното издание.

Заместник-председателят на Народното събрание Ива Митева предложи по тематиката да се организира съвещание на комисията за надзор над спецслужбите.

„ Спецслужбите да бъдат извикани и да дават отговор на въпроси. Ще беседвам с ръководителя на комисията, с цел да предизвикаме съвещание, на което това да се случи. Отделно към министър Рашков да се зададе въпрос, да забележим какво ще отговори в пленарна зала “, предложи Митева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР