Тройката винаги е била свещения граал за всеки мъж. Може

...
Тройката винаги е била свещения граал за всеки мъж. Може
Коментари Харесай

Ако искате да експериментирате! Пет бързи факта за тройката /18+/

Тройката постоянно е била свещения граал за всеки мъж. Може да кажете, че е прекомерно амбициозно, но Brazzers са отговорни с доказателствата, че всичко се случва доста елементарно - отиваш до магазина, срещаш две бамбини и към този момент говорите делово. Ето малко обстоятелства за това, което виждате след 12 часа вечерта и водопроводчиците в действителност работят изключително!

Според проучване на шотландските учени, доста хора са правили тройка. 1/3 от студентите през днешния ден към този момент са взели участие в такива. Явно в този момент е моментът да се запишете в УНСС! Какво като сте към този момент остарял за науката? Тройката ще е значима във всеки един аспект!

Daily Mail са споделили, че от всеки 10 мъже, които са имали това наслаждение, седем са били в конфигурацията с 2 дами. 5 от тях са били в дяволската тройка, а единствено 2-ма са били и в двете събития.

Стигмата към дяволската тройка все по-често се подвига и всичко това, тъй като от дълго време е понижено облъчването с хомофобски обиди и всевъзможни други проблеми от сходен тип. Благодарение на това, дребното хора, които са създали това, нямат проблеми със шерването. Интересното е, че доста сходни проучвания демонстрират същата наклонност.

По-големи шансове може да получите, когато се окаже, че третото лице ще бъде другар или най-малко прочут. В противоположен случай ще има съществено триене.

Жените към момента избират двама мъже, пред мъж и жена. Винаги сме знаели, че са егоисти в леглото, а в този момент към този момент имаме и научни доказателства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР