Трой Дийни бе назначен за постоянно като новия играещ мениджър

...
Трой Дийни бе назначен за постоянно като новия играещ мениджър
Коментари Харесай

Трой Дийни е новият играещ мениджър на Форест Грийн

Трой Дийни бе назначен за непрекъснато като новия играещ управител на Форест Грийн Роувърс, който се раздели с досегашния ментор Дейвид Хорсман по взаимно единодушие. Клубът е на предпоследно място във Втора лига и има едвам две победи в последните си 14 мача за състезание. Дийни ще дебютира отпред на Роувърс в петък при семейството на Джилингам.
Хорсман застана отпред на Форест Грийн през юли след изпадането на клуба, заменяйки краткотрайния треньор Хана Дингли, която се трансформира в първата жена-мениджър на мъжки професионален тим в Англия след напускането на Дънкан Фъргюсън.

35-годишният Дийни има треньорски лиценз А на УЕФА и се причисли към Форест Грийн през август като играещ управител. „ Много благополучен съм от това, че съм назначен за нов управител. Знам, че почитателите ще имат доста въпроси, на които ще получат отговори напълно скоро. Няма да се крием от поставените задания и ще бъде открити и транспарантни от самото начало. Едно нещо, което мога да подсигурявам, че ще работим безпределно интензивно, с цел да върнем клуба към триумфите. Това е вълнуващо ново начинание с доста провокации – чака ни доста работа, която към този момент започва. Очаквам с неспокойствие да поздравявам почитателите за домакинския ни мач с Джилингам в петък “, сподели той в свое изказване.

Дийни напусна родния си клуб Бирмингам в края на предишния сезон, откакто се бе включил към него като футболист през 2021. Нападателят прекара повече от десетилетие като капитан на Уотфорд и бе част от съставите, които завоюваха промоции във Висшата лига през 2015 и 2021. При „ стършелите “, Дийни стана другар с Хорсман, който работеше тогава в клубната академия. Дийни стартира кариерата си на състезател с Хейлсоуен и Уолсол, преди да премине в Уотфорд през 2010, където изигра 419 мача и осъществя 140 гола. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР