трото след териториалната битка започна тежко за Йоанна от Ловците,

...
трото след териториалната битка започна тежко за Йоанна от Ловците,
Коментари Харесай

Джералдин и Ивана в първа битка за оставане в „Игри на волята: България”

трото след териториалната борба стартира тежко за Йоанна от Ловците, която още веднъж мисли за тежките условия, в които живее сестра ѝ Екатерина на Дивата река. От своя страна по-голямата от двете беше решена да ѝ съобщи известие върху пай хартия по време на борбата за избавление, с цел да я успокои. По-късно проектът на сестрите съумя, само че донесе доста сълзи на Йоанна.

Играта за оцеляване беше обвързвана с културата на минойците и разгадаването на диска от Фестос. За задачата играчите търкаляха голям куб с човек върху него и събираха колиета, които служеха като ключ за решаването на пъзел. Рибарите стартираха в тестването с човек по малко, защото Христа се почувства зле и остана отвън играта.

При търкалянето на куба поведоха Ловците. Те се оправиха без нито едно рухване на техен състезател. Плътно след тях се движеха Жътварите, а Рибарите позволиха единствено една неточност в този стадий на тестването. Въпреки това те съумяха да съберат своите колиета съвсем по едно и също време с Жътварите. Решаването на пъзела лиши минимум време на Ловците, които разкриха основното изречение няколко минути откакто се озоваха пред дъската. Ивана и Джералдин не се оправиха с подреждането на пъзела и по този метод изгубиха борбата против Екатерина и Станимира от Рибарите. По този метод племето на Жътварите беше насила да отиде на Номинационен съвет.

Най-много от гласовете на жълтите край лагерния огън събраха Джералдин и Ивана, които ще се изправят в решителна борба за оцеляване. Рибарите или Ловците ще победят в идната борба и против кои други двама играчи ще се изправят девойките от Жътварите? Гледайте на следващия ден вечер от 21:00 ч. в идващия епизод на „ Игри на волята: България”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР