Тротинетките в градска среда да се регистрират и да имат

...
Тротинетките в градска среда да се регистрират и да имат
Коментари Харесай

Предложение: Тротинетките да се регистрират и да имат номера

Тротинетките в градска среда да се записват и да имат самостоятелен номер, сходно на таксиметровите коли, с цел да могат елементарно да бъдат разпознавани при положение на нарушавания. Това предложение показа заместник-председателят на Комисията по превоз и пътна сигурност в Столичния общински съвет Зафир Зарков.

" Имаме абстрактен план на разпоредба, особено третираща операторите на тази услуга. Може да се стигне и до геолокализация и оставянето на тези тротинетки и тя да бъде лимитирана още веднъж единствено и само до тези места, които са отредени за наемането на тротинетките ", споделя Зафир Зарков.

" Това значи, че тротинетката може да я наемете и да я стартирате единствено от тези 170 места, може и 200 да са, и може да върнете тротинетката единствено наоколо още веднъж до тези 200 места. Ще докара до прочут отлив от тази форма на напредване, тъй като не трябва да забравяме, че от тримата стартирали оператори, тази година единият от тях банкрутира ", разяснява още Зарков, представен от БНР.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР