Тротинетки, кифли и гевреци с празничен апетит.Живея на ул. Оборище.

...
Тротинетки, кифли и гевреци с празничен апетит.Живея на ул. Оборище.
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Брънч глава затрива!

Тротинетки, кифли и гевреци с празничен вкус.

Живея на ул. Оборище. Под мен са най-малко седем ресторанта, кафенета, барчета, с цени надути и недостоверни.

От сабале няма места от префърцунени кифли, гевреците им, цвъртящото им на умряло потомство. Лаещи фризирани кученца, вдигащи звук чак до жилището на Лили Иванова, очила но София Лорен, луивитони, гучита и лагерфелди по столовете. Току мине някое бентли, я Бербо на тротинетка, я аз но пешком.

Та си мисля- вместо тези ужасни тестени, посипани с пудра захар храни, тези кръчмарски сметки от по над 100 лв. за закуска /простете, брънч/, тези банички и кюфтаци, не може ли от кумова срама най-малко да се прати някой лев на нуждаещите се. Не единствено в Карловско, освен за наводненията. Може и за риза на КЪПЕТ КОВ, който видях сабале с окаяна риза и костюмче.

Най- към този момент, не яжте чак толкоз доста, бе хора. Не тъпчете децата си, не живейте с цел да ядете. После оставяте цялостни чинии, грехота е. Стига ли ви тоалетната хартия? А медикаментите за издут корем?

Гледам ви от балконЯ си и ми е мъчително за всички вас. Гъчкате се по тротоарите на кандилкащи се масички и столове а задниците ви текат от ляво и от дясно на седалките. Някое малко педалче си прави селфи и се намества като върху дилдо. Пули очи, трие и отново театралничи. Гъз глава затрива, воистина. Виждам ви, съчувствам ви.
Честит празник ли? Да не е някакъв ден на кулинарията и гастрономията или е заседание за новия гей-парад?

Лорд Евгени Минчев, фейсбук
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР