Трошете си колите на воля, скъпи пловдивчани и гости на

...
Трошете си колите на воля, скъпи пловдивчани и гости на
Коментари Харесай

Троши си колата! Ти плащаш - и за ремонтана на пътя, и за вкарването в бокса

Трошете си колите на воля, скъпи пловдивчани и посетители на града! Това е идеално послания за табела, която следва да бъде сложена на входа на Пловдив от Брезовско шосе. Предвид, че към този момент ремонтът не обгръща единствено него, само че и огромна част от регион " Северен "
Прочетете още
В продължение на години тече ремонт на Брезовко шосе, който наподобява безкончен, както за водачите, по този начин и за притежателите на търговски обекти. Във връзка с водния цикъл преди месеци бяга разкопани и обилни елементи от бул. " Дунав ", както и секторът от " Цар Борис Трети Обединител ", затворен сред двете кръгови кръстовища. 

Странното лабиринтно трасе, оградено благодарение на преградна пътни знаци и ленти, през което се допуска, че би трябвало да минават водачите, до момента в който тече ремонтът там обаче, наподобява повече на черен път, в сравнение с безвредна лента за прекосяване.

Кратери, в които несмущаемо може да се пробие гума или картер, дебнат по маршрута, който на доктрина би трябвало да обезпечи безвредно прекосяване, само че на процедура наподобява повече от присмехулно. 

Хора от квартала споделят, че въпросните пътни сектори са в това положение към този момент повече от няколко месеца. Междувременно напрежение продължава да тлее и поради Брезовско шосе. 

В средата на март тази година ремонтът на трасето бе обновен, след заледяване повече от 1 година. Проблемът бе в заплащането на археологическите изследвания, а работата по довършването на сектора започва след отпущането на бюджет от Общината за археолозите.

От 24 април пък се спря придвижването в още един сектора - сред кръстовищата с бул. „ Северен “ и ул. „ Полет “ от 24 април Причината бе възобновяването на археологическите проучвания  на разкритите при изкопните работи на обекта находки от праисторическата селищна могила „ Яса тепе “. Това и последната информация по осъществяването на плана. 

Ремонтът на „ Брезовско шосе “ също е част от Водния план на Пловдив на стойност към 115 млн. лева, част от които европейско финансиране, само че и елементи от националния бюджет. На 24 юли се очакваше сполучливото му привършване, само че дали това ще се случи към момента няма никаква изясненост. 

Едно е ясно обаче. Резултатът от ремонта за момента наподобява по този начин - Троши си колата! Ти плащаш - и за ремонтана на пътя, и за вкарването в " бокса ". Ако не се стигне напряко до пунктовете за скрап. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР