TRON, Tether и TRM Labs стартираха T3 Financial Crime Unit

...
TRON, Tether и TRM Labs стартираха T3 Financial Crime Unit
Коментари Харесай

Блокчейн компании създават ново звено за борба с крипто престъпленията

TRON, Tether и TRM Labs стартираха T3 Financial Crime Unit (T3 FCU) - нова самодейност, предопределена за битка с финансовите закононарушения в крипто бранша.

Това звено се концентрира върху наблюдението на противозаконни действия, свързани със стабилната монета USDT на Tether в мрежата на TRON .

FCU T3 съчетава експертния опит на трите организации, с цел да увеличи сигурността и да предотврати измамите. Те ще работят с специалисти от промишлеността и правоприлагащите органи, с цел да предпазят потребителите.

Джъстин Сън, създател на TRON, акцентира, че съдействието има за цел да подсигурява, че блокчейн технологията е от изгода за обществото, като в същото време отхвърля противозаконните действия. USDT на Tether, с пазарна капитализация от $117 милиарда, постоянно е цел на нарушителите заради своята непоклатимост. Т3 FCU се стреми да се оправи с тези закани, без да компрометира целостта на блокчейн системата.

Крис Янчевски от TRM Labs акцентира значимостта на адаптирането към нововъзникващите крипто закононарушения, а Паоло Ардоино от Tether удостовери уговорката им за отбрана на блокчейн екосистемата.

Звеното към този момент е съумяло да замрази над $12 милиона, свързани с незаконни действия, което бележи забележителна стъпка в обезпечаването на сигурността на мрежата на TRON и по-широката промишленост на цифровите активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР