Тромпетистът от Ку-ку бенд“ Йордан Йончев – Гъмзата вече не

...
Тромпетистът от Ку-ку бенд“ Йордан Йончев – Гъмзата вече не
Коментари Харесай

Гъмзата си присади коса, вече го наричат Мокета

Тромпетистът от „ Ку-ку бенд “ Йордан Йончев – Гъмзата към този момент не е в тима на плешивите си и остригани нула номер свои началници Слави Трифонов и Евгени Димитров - Маестрото. Симпатичният музикант изненадващо взе решение да си присади коса и от няколко дни показва новата си визия в ефира на платения тв канал „ Седем осми “.

Колеги на Гъмзата издават, че тромпетистът се подложил на интервенция по присаждане на коса в истанбулска клиника в края на месец септември. Цялата процедура коствала на Йончев към 4 хиляди евро.

Тромпетистът дълго време отлагал решението да си присади коса, което съгласно съсловната музикантска клевета било взето по гледище на брачната половинка му Юлияна. Половинката на Гъмзата, която е балерина от „ Магаданс “, от няколко години облъчвала мъжа си, че в случай че си присади коса, ще наподобява доста по-добре. Юлияна даже избрала клиниката, в която Гъмзата да се подложи на процедурата, както и мечтаната от нея прическа за мъжа си. Зрители на телевизия „ Седем осми “ установяват, че балерината се е справила добре с смяната на Гъмзата, защото с новата коса и прическа тромпетистът наподобява очевидно подмладен, писа Уикенд,

Присадената коса на музиканта обаче към този момент е мотив за солени смешки по негов адрес даже в ефира на платевата телевизия на Слави. Актьорът Краси Радков към този момент пробва да стартира нов прякор на тромпетиста – Мокета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР