Тролеите, които се движат по улиците във Враца, са пред

...
Тролеите, които се движат по улиците във Враца, са пред
Коментари Харесай

Потрес! Врачани принудени да се возят в студ и раздрънкани тролеи /снимки/

Тролеите, които се движат по улиците във Враца, са пред разпад. За това алармираха недоволни врачани в обществените мрежи.
Преди дни локална жителка разгласява фотоси, показващи положението на тролейбусите, във Facebook.
„ До по кое време??? Къде изчезнаха рейсовете?? Защо врачани заплащат за тези отломки, мръсни, и по никакъв аршин не отговарящи на цената на билета?? “, гласи постът на недоволната жена.
На фрагментите се вижда по какъв начин вратите на транспортното средство не се затварят компактно, а сред тях е зейнала голяма дупка. Оказва се, че уплътнението е изгоряло и тук-там липсва напълно.
От оголените пространства влиза мраз и сняг, а пасажерите са принудени да изтърпят мизерията в публичния превоз в града, до момента в който се приберат или стигнат до работа.
Врачани разясняват, че отвред тече вода, задачите седалки са мокри и всичко е ръждясало.
Още по-голямо неодобрение в пътуващите провокира фактът, че от август месец цената на билетите за градския превоз беше вдигната, само че тролеите не се подменят, нито пък се ремонтират.
„ Дигнаха билетите, а приходите от тях къде ли отиват... Това е Враца, никой не го интересува какво се случва... “, жалват се врачани във Facebook.
Освен,че тролеите са „ трошки “, пътуващите разясняват и че са нередовни. Те настояват, че постоянно се случва публичния транспорт да не се движи по разписание и доста възпитаници са принудени да пътуват с различен превоз, макар закупените карти за пътешестване.
Недоволството на врачани от качеството на услугата, която предлага „ Тролейбусен превоз “ пораства с всеки минал ден, а хората се надяват някои от виновните за казуса да им обърне внимание. Хората разчитат на това, че ще се откри решение на обстановката, а също и, че няма да им се постанова да зъзнат, до момента в който пътуват до работа или учебно заведение и ще дойдат невредими до там.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР