Трогателно романтично видео послание, записано специално за всичките си български

...
Трогателно романтично видео послание, записано специално за всичките си български
Коментари Харесай

Красавиците от BOND със специално любовно послание за българските си фенове

Трогателно сантиментално видео обръщение, записано особено за всичките си български почитатели, по случай наближаващия 14 февруари, изпратиха очарователните Еос Чатър и Гай-И Уестерхоф от феноменалните BOND, които ще показват най-хубавото от творчеството си през март в София и Пловдив.

Концертите на BOND ще бъдат на 26 март в зала 1 на НДК – София и на 27 март в комплекс СИ’ЛА в Пловдив. Билетите към този момент могат да се открият в мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн.

„ Ние сме BOND и желаеме да ви пожелаем един в действителност специфичен Свети Валентин, изпълнен с доста обич! И още, пригответе се за един паметен театър, който ще осъществим в София на 26 и в Пловдив на 27 март! Обичаме ви! “, споделиха пред обектива световнопризнатите кросоувър музикантки, които, дружно с останалите членове на най-известния и сполучлив струнен квартет в света, избраха точно България, с цел да отпразнуват своя 20-годишен празник на сцената.

BOND, считани за пионери на кросоувър течението и най-известните негови представители, имат извънредно натоварена стратегия – като се изключи че репетират интензивно за грандиозния юбилеен театър у нас, те се готвят и за едно от най-мащабните събития освен във Англия, а и в света, отдадено на правата на дамите световно – годишният March 4 women, който ще се организира на 3-ти март в Лондон. От всички известни дамски обединения на Острова, точно BOND са определени за посланици на събитието, което тази година се концентрира върху тематиката за насилието над дами на работното място и вкъщи.

„ March 4 women ” е извънредно значимо събитие за нас и има доста особено място в сърцата ни. Бидейки част от BOND ние сме привилигировани – показваме се по метода, по който най-вече обичаме – посредством своята музика и сме свободни. Не би трябвало обаче да забравяме всички тези дами, чиято независимост бива застрашена поради принуждение – било то на работното място или вкъщи “, споделиха музикантките, трансформирали се в мултиплатинени поради рекордните продажби в международен мащаб, които са осъществили за блестящата си 20-годишна кариера. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР