Трогателно писмо, написано от 10-годишно момиче до Дядо Коледа, стана

...
Трогателно писмо, написано от 10-годишно момиче до Дядо Коледа, стана
Коментари Харесай

10-годишно момиче написа трогателно писмо до Дядо Коледа

Трогателно писмо, написано от 10-годишно момиче до Дядо Коледа, стана вирусно в обществените мрежи, откакто беше споделено от доста благотворителни организации в Обединеното кралство тази Коледа. За това пише Daily Star.

10-годишното момиче е написало сърцераздирателно писмо, което „ никое дете не би трябвало да написа “. The Big Help Project, благотворителна организация със седалище в Кенсингтън, Англия, в началото разгласява известието като част от акцията си Dear Santa, която има за цел да увеличи осведомеността за компликациите, пред които са изправени фамилиите, живеещи в беднотия по време на празничния сезон.

„ Дядо Коледа, мамо ми сподели, че си се разболял тази година и няма да можеш да дойдеш у нас. Надявам се да се оправиш скоро. Мисля, че ще зарадваш брат ми! С обич Лили xx (10 години). PS Бяхме доста положителни и послушни “, написа в писмото си момичето.

Благотворителната организация разгласява молбата си във Фейсбук.

„ Никое дете не би трябвало да мисли, че Дядо Коледа е зле и не може да му донесе дарове. Едно от седем деца ще остане без дарове тази Коледа. Ние използваме нашата акция „ Скъпи Дядо Коледа “, с цел да отразим провокациите, пред които са изправени фамилиите, живеещи в беднотия, по време на празничния сезон. Като част от тази акция ще споделим пет разнообразни писма до Дядо Коледа от деца, живеещи в беднотия, тъй като за доста от тях това време на годината не е празник, а оцеляване “, пишат представители на организацията.



Няколко благотворителни организации споделиха писмото, написано от Лили

По-късно писмото беше публикувано от друга благотворителна организация, Come Together Christmas, като част от нейната празнична акция. Те разгласиха известие в Instagram с молба за подкрепяне на нуждаещи се фамилии в Ливърпул (Англия).

„ Изчислено е, че едно от седем деца ще се разсъни без нищо на коледната заран тази година, а към 24 000 деца в Ливърпул живеят в беднотия и неравностойно състояние. Но с възходящите разноски за живот и цените на силата не става въпрос единствено за липса на играчки или дарове, има 1000 фамилии, които се борят за газ, електричество и храна “, се споделя в известието.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР