Трогателно е, че тези, които до онзи ден плющяха карти

...
Трогателно е, че тези, които до онзи ден плющяха карти
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Онези, които плющяха карти с шефовете на „Лукойл“, днес са най-големите борци срещу него

„ Трогателно е, че тези, които до оня ден плющяха карти с шефовете на „ Лукойл “  и си пиеха уискито с тях, през днешния ден са най-големите борци против съветското въздействие и рафинерията в България. Подкрепяме предложенията за складовете, само че действителностите са, че „ Лукойл “ дължат доста повече  от цитираните милиарди - още от 2007-2009 година " Това съобщи на брифинг Ивайло Мирчев от ПП-ДБ.

„ Трибуната на Народноро заседание не би трябвало да се употребява предизборно. Председателят на Народното събрание Росен Желязков да не насрочва изключително съвещание в петък, когато е последният ден от акцията за локалните избори “.

Те настояват, че „ Лукойл Нефтохим – Бургас “ е платила всички дължими налози към страната

Това съобщи на ексклузивен брифинг съпредседателят на ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България " Атанас Атанасов.

“Това спиране на работата на Народно събрание беше по предложение на Бойко Борисов и ние приехме за доста състоятелен аргумента да не се употребява парламентарната естрада за предизборни пропаганди ", напомни Атанасов.

Според него у нас някой печели повече за сметка на потребителите

„ Неведнъж Борисов споделяше, че когато моето държавно управление падне, бензинът ще падне с левче. Наслушали сме се на такива популистки изявления. Наистина, в случай че работим по тези значими въпроси би трябвало да съберем налозите от „ Лукойл и да върнем парите назад при хората, само че това би трябвало да се направи „ не на коляно “ и не за един ден, а да се работи с същинските специалисти от Министерството на енергетиката, чакаме мнение и оттова. Ако се свика съвещание в петък, ще бъде един избирателен популизъм, без действително да внася същинските решения, които са нужни за жителите и за българската енергетика “, разяснява някогашният министър председател Кирил Петков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР