Трогателни послания на Мат Лебланк и Кортни Кокс за Матю

...
Трогателни послания на Мат Лебланк и Кортни Кокс за Матю
Коментари Харесай

Липсваш всеки ден: Кортни Кокс и Мат Лебланк с красиви послания за Матю Пери

Трогателни послания на Мат Лебланк и Кортни Кокс за Матю Пери в обществените мрежа разплакаха милиони почитатели на сериала " Приятели ".

Две седмици след неочакваната гибел на Пери, неговите " екранни другари " откриха сили да споделят красивите си мемоари с починалия артист.

Особено покъртителен е Мат Лебланк, който показа в профила си серия фотоси от времената на паметния сериал. " С тежко сърце споделям довиждане. Времето, което прекарахме дружно, почтено казано, е измежду обичаните моменти в живота ми. За мен беше чест да споделям сцената с теб и да те назовавам мой другар. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб, и в никакъв случай няма да те не помни. Никога. Разпери криле и лети, братко, най-сетне си свободен. И допускам, че ще задържиш 20-те $, които ми дължиш ", написа той.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Кортни Кокс пък разкри, че в началото двамата с Чандлър е трябвало да имат единствено еднократна палава спекулация. Но почитателите толкоз харесали концепцията двамата да бъдат двойка, че сценаристите нямали избор.

" Толкова съм признателна за всеки миг, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден. Когато работиш с някого толкоз тясно, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих желала да споделя ", написа Кортни, като разгласява една от обичаните си подиуми от " Приятели " с Матю Пери.

" Чандлър и Моника трябваше да имат една нощ в Лондон. Но поради реакцията на публиката, това стана началото на любовната им история.

В тази сцена, преди да стартираме да снимаме, той прошепна занимателна имитация, която да кажа. Често правеше такива неща. Той беше занимателен и благ.
   Вижте тази обява в Instagram.   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР