Трогателна снимка във Фейсбук публикуваха от болницата в Перник. От

...
Трогателна снимка във Фейсбук публикуваха от болницата в Перник. От
Коментари Харесай

С благодарност и поклон: В Перник изписаха първи излекувани от коронавирус пациенти СНИМКИ

Трогателна фотография във Facebook разгласиха от болничното заведение в Перник. От нея излиза наяве, че са изписани първите пациенти, лекувани от ковид.

Към фотографията е добавено и извънредно прочувствено обръщение към екипа на здравното заведение:





"Стана чудото, изписваме нашите първи пациенти преболедували nCo-19 с два негативни теста и в положително клинично положение!

Благодаря на екипа на СБАЛББ ПЕРНИК ЕООД за положените неимоверни грижи и старания, преодолели психическата преграда от срещата с невидимия, злобен дявол в името на спасяването на човешкия живот, изправили се пред злокобното невидимо зло, което унищожава всичко по пътя си помитайки човешки животи и унищожаващо всички човешки, морални и материални полезности.

С признателност и реверанс пред моите екипи, самоуверено мога да заявя моите девойки и момчета:
д-р Боянов, доктор Стефанов, доктор Коцева, доктор Петрова, доктор Николова, доктор Славова,

д-р Трайкова, ст.м.с Тонева, ст.м.с Лямова, м.с. Недкова, м.с.Михайлова, м.с. Павлова, лаборанти Иванова, Стоименова, Карамфилова, Такива,Андонова, доктор Венева, санитари Величка, Магдалена, Рилка, Валя, Йорданка, Надя!

Благодаря Ви че Ви има, благодаря Ви, че се показахме като екип! Обичам Ви и знайте че Винаги съм с Вас и до Вас! Обичам Ви! Нашият апел е ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ! #ОСТАНЕТЕ В КЪЩИ# БЪДЕТЕ ЗДРАВИ от мен доктор Величка Кадийска и екипа на СБАЛББ ПЕРНИК ЕООД.

Специални благодарности към РЗИ Перник, един работещ екип, отпред с доктор Торнев и с безпрекословната навигация на доктор Гергана Георгиева или нашата доктор Гери.



От друга обява в обществените мрежи, обаче, излиза наяве, че болничното заведение сега е в извънредно неприятно финансово положение и на процедура парите в нея са на изчерпване. Апелът е към всеки, който може, да помогне с дарения.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР