Трогателна е новината, че САЩ разследват кой точно е дал

...
Трогателна е новината, че САЩ разследват кой точно е дал
Коментари Харесай

Eвгений Сатановский към Кремъл: Ей, вие там на върха...

Трогателна е новината, че Съединени американски щати проверяват кой тъкмо е дал заповед за изстрелване на дронове против Кремъл. Вероятно самият Путин. Или Петров и Баширов. Или възкръсналата подофицерска вдовица от класиката, която се самобичувала. Ясно е, че никой от хората, свързани със Съединени американски щати, Англия, Полша, Украйна и нейното побъркано управление, както и многочисленият и хетерогенен съветски отряд на кучи синове, изтънчено наричащи себе си " съпротива ", върху някои от които няма къде да слагат клеймото и описът на жертвите им, почнал още през 90-те, тъй като е извънредно дълъг, не може да направи това, макар обстоятелството, че към момента имат задоволително пари в сметките си и хора в Москва, с цел да се опитат да отстранен който и да било. Те са като дамата на Цезар - отвън всяко съмнение.

Колко водачи на самостоятелни страни и задгранични политически фигури е отстранило или се е пробвало да в профил Централно разузнавателно управление на САЩ от американския път?

Колко американски президенти, по-малки политици и опозиционери от всевъзможен тип са били убити в самата Америка по време на нейното битие като страна, не толкоз дълго по стандартите на международната история?

Политическото ликвидиране не е изключение за американската политика, а норма. Още повече, че американците се навиха да го вършат с неверни ръце, както никой различен на света.

Ако Академия за политически убийства съществуваше в света, представянето на нейните ученици трябваше да се прави оценка от " янките ". Би било по-добре, несъмнено, в " децианките ", само че... Това, който не разбра, е от " Трудно е да бъдеш господ " на братя Стругацки - за Дон Реба. Вечна книга. Има доста паралели с модерните времена.

Високопоставени американски политици са говорили за нуждата от физическо унищожаване на Путин толкоз доста пъти, че е мъчно да се преброят. Тези думи са материални, най-малко когато се изричат от хора от Вашингтон.

Американците не са правили положително на никого, не го вършат и няма да го вършат в никакъв случай, само че да навредят... В това са майстори. Какво има там! гросмайстори. Точно като прикриване на следите ви. Кой умъртви Джон Ф. Кенеди? Ами Мартин Лутър Кинг? А Мерилин Монро? И помним единствено най-известните герои от близкото минало! И какъв брой бяха...

И не би трябвало да се заблуждаваме, никой в Америка не се интересува от хора, които не са видни американски жители. Те могат да бъдат мачкани колкото си желаят, както желаят, комуто е угодно и да не се притеснявате. А за Путин, като индивида, на който съгласно американския истаблишмънт в Русия се крепи всичко – това се отнася в най-висша степен.

Целият свят в същинския смисъл на думата в този момент е заледен в очакване: какво ще се случи? Какъв ще бъде отговорът на Москва и дали въобще ще го има и в случай че го има, ще бъде ли съответен като мощ, акуратност и резултати или отново ще трошим вода в хаванче, ще заявяваме нещо, не доста ясно за какво и разчитайки на неразбираемо каква аудитория, или биейки по площадите, вместо един път вечно да сложим завършек на всички тези, които от дълго време са го заслужили от персонажите, които са директно и директно свързани с опитите за срутване на настоящето съветско държавно управление и заличаване на Русия като такава?

Отношението на създателя към вероятностите за развиване на обстановката в вярната посока е повече от скептично. Или управляващите не желаят да работят съгласно обстановката, или не могат.

А за какво не желаят кардинално или по някаква друга причина, той не знае. Може би американците са прави и ние нямаме с кого и с какво да го създадем. Може би нещо друго.

Например, договарянията по " зърнената договорка " са пред носа ни. Не може да се удължава! Там и Турция е в невисок старт, и Организация на обединените нации, и Украйна, и очевидно представители на многострадалния ни и извънредно толерантен към който и да било вертикал на властта.

Пак споделям, към момента не сме довели до благополучен край въпроса с износа на амоняк през пристанището на Одеса. Точно този порт, където минават превози с бронирани машини, дронове, които по-късно нападат Крим (и освен него), откъдето терористите се движат свободно, с цел да взривят Кримския мост и до всевъзможни други съветски райони, а също и да придвижват съвременни оръжейни системи в Европа, Африка и за Близкия изток...

Все отново и оттова се вози зърно - не за гладуващите страни, а за Европа и Турция.

И несъмнено, нашият газ минава през Украйна, както беше, и доста други неща отиват там от нас.

Докарали сме тази търговия до прекаленост. Не военни интервенции с нацистите, които си сложиха за задача да унищожат Русия и всички руснаци на този свят, а.......

Свободна от предубеждения като преданост към личната страна търговия, прогресивни, демократични, толерантни, демократично мислещи и мощно интегрирани в международния истаблишмънт герои, които включват голяма част от нашия " хайлайф ", в случай че не и всичките, то множеството от финансовите и икономическите блок.

Въпреки това е неефикасно да съветваме управляващите тук и няма да го създадем. Може би те се отнасят към личния си живот със спокойствието на същински самурай и са подготвени да се откажат от него в подмяна на същата „ зърнена договорка “ и експорт на локални торове. Или просто там господства остарелият като света метод: „ като ви убиват, ходете си “. Кой знае кой е там на върха...

Превод: СМ

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР