Трогателна бележка с благодарствено послание поставиха излекувани пациенти на прозорец

...
Трогателна бележка с благодарствено послание поставиха излекувани пациенти на прозорец
Коментари Харесай

Пациенти със затрогващо послание след лечение в COVID отделение

Трогателна записка с благодарствено обръщение сложиха излекувани пациенти на прозорец на Коронавирус бранша във Военномедицинската академия. Споделиха я от във Фейсбук на 10 декември.
Посланието на пациентите Димитър и Бойка в подписано " с най-искрена любов " и в него написа: " Мили хора, Не мга да открия толкоз мощни думи, с които да ви благодаря. Не единствено за лекуването, и за вниманието, положителната дума, успокояващата усмивка в очите / единствено тях виждахме и това ни стигаше! Едно благодаря не стига! Един реверанс е малко. Господ да ви пази! "
 Откриха нови признаци на ковид при децата Откриха нови признаци на ковид при децата
Експерти от Медицинското учебно заведение „ Гросман ” на Нюйоркския университет са открили редица необикновени признаци, които могат...

" Усмивката при изписване от болничното заведение – това ни стига...
Малките огромни неща – написана на ръка и залепена на прозореца на COVID-зоната записка от нашите пациенти.
Едва няколко реда, а толкоз доста топлота, кураж и мощ.
 Най-опасните разпространители на ковид Най-опасните разпространители на ковид
Александър Горелов, заместник-директор по научните проучвания в Централния проучвателен институт по епидемиология в Русия, уточни н...
Признателността във вашите очи – нашите пациенти, е най-голямата премия за нас медиците! Това е моторът, който ни кара да продължаваме да вървим самоуверено напред, макар умората, компликациите, незнайните и стихийността, с която тази пандемична година ни сложи на първата линия! ", дават отговор от ВМА в поста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР