Троен възел има за четвъртото място в Суперлигата при мъжете,

...
Троен възел има за четвъртото място в Суперлигата при мъжете,
Коментари Харесай

Добруджа, Монтана и Левски в битка за 4-ото място в Суперлигата

Троен възел има за четвъртото място в Суперлигата при мъжете, преди изиграване на последния, 22 кръг от шампионата. Три тима, надлежно Добруджа 07 (Добрич), Монтана и Левски София са с идентичен актив от 14 победи и 7 загуби, само че в подреждането са с друг брой точки, което е вторият индикатор, след успехите за касирането.

В заключителния кръг четвъртият сега волейболистите на Добруджа 07 одобряват десетият Черно море (Варна), петият Монтана гостува на последният Миньор (Перник), а шестият Левски София гостува на деветия Марек Юнион-Ивкони (Дупница), като и трите противника са с благоприятни условия за победи.

Първият аршин за подреждането са успехите, вторият – извоюваните точки от срещите. Така разновидностите за четвъртото място в таблицата са следните:

Ако и три тима победят в последния кръг, досегашното класиране се резервира в същия тип, защото добруджанци са недостижими по втория индикатор. Така Добруджа завършва на четвърта позиция, Монтана на пета, а Левски на шеста.

Същото важи и в случай че и трите тима изгубят.

Добруджа ще приключи четвърти в крайното класиране при всякаква победа над Черно море, без значение с какъв резултат.

Монтана ще завърши на четвърта позиция при победа над противника и загуба на Добруджа.

Левски ще завърши на четвърта позиция при загуба и на двата противника – Добруджа 07 и Монтана.

При загуба на Добруджа, както и победа за двата отбора – Монтана и Левски, то Монтана заема четвърта позиция, „ сините “ приключват на пето място, а добруджанци заемат шеста позиция.

Програма, резултати и класиране в Суперлигата вижте тук.

BGvolleyball.com
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР