Троен състав на Окръжен съд – Враца днес потвърди определението

...
Троен състав на Окръжен съд – Враца днес потвърди определението
Коментари Харесай

Браво на съда! Силата на правото победи силата на парите, Емилио от „Екофрут“ остава за постоянно в ареста

Троен състав на Окръжен съд – Враца през днешния ден удостовери определението на Районен съд – Враца, с което по отношение на четирима обвинени -  Ц. С., И. Б., И. С. и Е. М., е взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “, оповестиха от пресцентъра на институцията.
Врачанският областен съд остави без почитание импортираните тъжби от страна на обвинените и тяхната отбрана против определението на Районен съд – Враца. На Ц. С., И. Б., И. С. и Е. М. е повдигнато обвиняване от Районна прокуратура – Враца за това, че на 9. март 2024 година, към 04.30 часа във Враца, на площад „ Христо Ботев “, пред денонощен магазин, четиримата в съучастничество, като съизвършители, са предизвикали телесни повреди на 3 лица, като действието е осъществено по хулигански подбуди, а за първите трима обвинени и откакто са направили съзнателно друга междинна телесна щета, за която все още не е постановена присъда.
Припомняме, че за тежкия престъпен случай заяви първо организация BulNews, която единствена продължи да следи случая. Само нашата медия разкри, че зад тези букви се крие бандата на Емилио Емилов. 21-годишният юноша е наследник на притежателя на транспортната компания „ Екофрут “ Емил Марков-Марчелата.



Въззивният съд одобри, че е вярна преценката на първоинстанционния съд и всички събрани досега доказателства обосновават в задоволителна степен съмнението, че и четиримата обвинени са съпричастни към действието, в което са упрекнати. Според тройния състав на Врачанския областен съд, налице е и един от различните опасности, изискуеми от закона за определянето на най-тежката мярка за неотклонение, а точно съществува действителна заплаха обвинените да извършат закононарушение, в случай че им бъде наложена по-лека мярка за процесуална насила. 
Определението на Врачанския областен съд е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.
След приключването на днешното съвещание в полза на обективността би трябвало да бъде поздравен правосъдният състав, отпред с Веселка Иванова. Тази нежна на тип дама показва силата на правото и устоя на натиска на близо 300 000 000 лв. и не трепна!



След днешното решение може да си отдъхне и кметът на Враца Калин Каменов. След ареста на бандата на Емилио от „ Екофрут “ в града няма нито едно сборичкване или каквото и да е друго напрежение. Това е най-силното доказателство, че синът на Марчелата би трябвало да остане в пандиза колкото може по-дълго.
Така на процедура до началото на правосъдния развой против биячите те ще останат зад решетките и ще имат задоволително време да мислят по какъв начин желаят да продължи техният живот.
През това време съвсем несъмнено капризният Емилио Емилов ще продължи да вика всеки ден кола за спешна помощ в ареста, поради сякаш високото му кръвно. За негово страдание незабавните медици са професионалсти и няма късмет да поддадат на неговите внушения, че има здравословни проблеми. Чакат го дълги месеци самотни вечери...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР