Тризнаци се родиха в пловдивска болница, след като в организма

...
Тризнаци се родиха в пловдивска болница, след като в организма
Коментари Харесай

Жена роди тризнаци след имплантирането на само два ембриона в Пловдив - Топ новини


Тризнаци се родиха в пловдивска болница, откакто в организма на дамата били вградени два ембриона. Бебетата в утробата на майката обаче се оказали три. Това изненадало освен фамилията, само че и лекарите.„ Лекарите ми споделиха, че моят случай е здравно знамение! Много рядко срещано и необяснимо ”, сподели майката Илияна Спасова.

Тризнаците са първите деца на семейство Спасови от Пловдив. „ Интересното в този случай е, че тези три плода се образуват от две оплодени яйцеклетки. Едната се разделя на две и се получават два еднояйчни близнака плюс още един спомагателен плод ”, обясн проф. Благовест Пхливанов от УСБАГ „ Селена “- Пловдив.

„ Три години и малко с мъжа ми се опитвахме по натурален път да създадем детенце, само че в последна сметка не се получаваше и надлежно взехме решение да отидем на доктор ”, описа още дамата.

Точно той в навечерието на Коледа им оповестява щастливата новина – не едно, не две, а цели три бебета. 

Въпреки предизвестието на лекарите, че тази бременност крие доста опасности, както за нейния живот, по този начин и за трите бебета, Илияна е решена да износи тризнаците. И по този начин бебетата се появяват месец преди плануваното раждане. След къс престой в интензивното поделение, поради ниското си тегло, към този момент са изписани. Родителите поучават всички тръгнали по техния път да не губят вяра,съобщават от нова.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР