Тризначките Вяра и Надежда Станчеви се върнаха обратно в Англия

...
Тризначките Вяра и Надежда Станчеви се върнаха обратно в Англия
Коментари Харесай

Галерия: Тризначките живеят в църква в Лондон

Тризначките Вяра и Надежда Станчеви се върнаха назад в Англия и още веднъж са обезверени, написа " Галерия ".  Докато сестра им тъне в благоденствие след сполучлив брак, двете русокоски се скитат бездомни из Острова, а най-после решили да пробват живота на монахините – настанили се в черква и наблегнали на молитвите, с цел да получат богати съпрузи.

 „ Към кого да се обърна?! Нямам дом, пребивавам в черква. Работих 7 месеца, без да ми платят “, изплака Надежда в обществената мрежа. Вяра пък удостовери, че ситуацията и е плачевно, откакто някой е подменил документите им, правейки ги „ незаконни емигрантки “ в Кралството.

Странен живот водят Вяра и Надежда. След следващият им рев в Лондон, се върнаха у нас с билети от Мартин Карбовски, който се разстроил поради плачевната им орис.

Само месец по-късно обаче сестрите отново са в Лондон. Причината – не могли да си намерят работа у нас, а получавали единствено - неприлични оферти за секс против пари, по думите на Надежда. В същото време двете всяка вечер пълнеха профилите си с провокативни селфита от нощните клубове и сърчица от благополучие, че получават предложоения за брак.

Кацайки в Англия, двете сестри незабавно попаднали  на следващата „ скица “. Запозна ли се с майка и щерка, които им оферират квартира, а в следствие стартират да ги изнудват за наем от £1440. „ Този неприятен шанс няма край “, жалва се Надежда, съгласно която двете със сестра й са жертва на огромна интрига.

Колко дължо ще продължи монашеския им живот, е елементарно да се планува. Засега обаче те натъртват на молитвите, с цел да получат живота на Любов, която всекидневно обикаля шопинг центровете дружно с мъжа си и 1-годишната си дъщеричка. Пазарува единствено от първокласни магазини и марки като Calvin Klein и Dior, само че на нас не оказва помощ, афектирани са сестрите й.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 CollectoRitioner (преди 2 минути) Рейтинг: 4685 | Одобрение: -10400 Да се хващат метачки - работа има! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР