Тризначките от Биг Брадър“ са известни на всички. Те участваха

...
Тризначките от Биг Брадър“ са известни на всички. Те участваха
Коментари Харесай

Мързелът я победи! Надежда от Тризначките на „Биг Брадър“ е само на 40 г., а вече е клошар. Спи по пейките на Лондон, за да не работи

Тризначките от „ Биг Брадър “ са известни на всички. Те участваха в шоуто през есента на 2006 година и даже една от тях го завоюва.

Любов Станчева победи преди 17 години, а явно точно тя е огромният първенец всред трите, тъй като единствено тя съумя да си уреди живота от тях.

Любов си откри мъж в Лондон, роди му дете и си живее добре живота в британската столица. За разлика от сестрите й.

Вяра и Надежда от няколко години са в обтегнати връзки с Любов, тъй като желаят да живеят на неин тил, а тя не им дава. По-скоро мъжът й не желае.

Двете дами обаче са толкоз мързеливи, че отхвърлят да работят и избират да живеят от милостинята на хората.

Най-окаяно е ситуацията на Надежда, която от месеци спи по пейките в Лондон и върви с един чувал, в които са облеклата й. Тя се устоя основно посредством просене.

Минувачите постоянно я подритвали и я смятали за пропаднала емигрантка. Някои от тях даже я определяли като зле душевен жена, тъй като и там се държала налудничаво като в Къщата..

Когато участваха в „ Биг Брадър “, благоевградчанките бяха единствено на 23 година През всичките тези 17 години те не са работили нищо. Имаше клюки преди към 10 години, че са проститутки, а в този момент са стигнали до просешка сопа, което е тъпо, тъй като са едвам на 40-годишна възраст.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР