Трийсет и осем годишна българка бе арестувана тази сутрин от

...
Трийсет и осем годишна българка бе арестувана тази сутрин от
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за българската майка, убила детето си в Италия

Трийсет и осем годишна българка бе задържана тази заран от полицията в намиращото се на адриатическото крабрежие на Италия южно от Анкона градче Фермо, написа Монтор.

Нашенката е упрекната в убийството преди близо две седмици на шестгодишната си щерка и в опит за прикриване на заформената от нея кървава кланица.

Другото момиченце на българката и на мъжа, с който тя живеела на фамилни начела, е предадено на обществените служби в региона Марке.

Българска гражданка задържана в Италия по обвиняване за ликвидиране на 6-г. ѝ щерка СНИМКИ

Трагедията се разиграва на предишния 8 януари, когато на разсъмване сънародничката ни сигнализира пожарната и полицията във Фермо за избухналата в дом й огнена буря.

Силите на реда идват на местопроизшествието след броени минути и намират дамата пред жилището с дребната й щерка в ръце, повита в одеяло.

Българката обяснила на огнеборците и ченгетата, че прекарала нощта сама с децата си и за жалост не била съумяла да изнесе другата си щерка, която умряла от задушаване.

Версията й била призната безусловно както от хората на силите на реда, по този начин и от локалната общност във Фермо, която изпратила петиция до кмета да даде обищнско жилище на нещастното семейство.

Както си му е редът, прокурорката в локалния съд Франческа Перлини обаче разпоредила аутопсия на трупчето на починалото момиченце и резултатът от нея оборвал в редица пунктове на версията на българката.

Така да вземем за пример лекарите – патолози открили, че детето умряло доста преди да се развихри пожара, по останките му били открити кръвни съсиреци, които говорели за нанесен нечовечен побой, не бил меродавен и посочения от дамата източник на пожара.

Накрая прокурорката Перлини заключила, че шестгодишното момиченце било убито от майка си след което тя запалила сама дома, с цел да прикрие следите от нейната злокобна тръпка.

Предстои през идващите дни да бъде плануван развой против майката – детеубийка, на който тя може да получи до 30 години решетки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР