триумфира с десета поредна титла на та през този сезон,

...
триумфира с десета поредна титла на та през този сезон,
Коментари Харесай

Напрежението в Байерн се покачва, Нагелсман може да си тръгне

победи с десета поредна купа на та през този сезон, само че нещата в клуба надалеч не са спокойни. Причина за това е все по-нарастващото напрежение сред треньора на отбора Юлиан Нагелсман и спортния шеф Хасан Салихамиджич, оповестява пресата в.

Бившият треньор дойде на “Алианц сцена ” през лятото и съумя да се пребори за шампионската купа, само че отпадна на 1/4-финалната фаза в Шампионската лига от, което е считано за сериозен крах. Самият ментор обаче е на мнение, че не разполага с задоволително добър състав, което е и съществена причина за неразбирателствата. Той на няколко пъти е приказвал с шефовете и е претендирал по-голяма интензивност на трансферния пазар, само че такава не е имало.

Треньорът е желал да бъдат направени опити за привличането на играчи, които не са претендирали сериозен финансов запас - Дениз Закария мина от в през януари за към 5 милиона евро. Националният защитник Нико пък е с изтичащ контракт и преди дни бе притеглен от, въпреки че също е бил мечтан от Нагелсман, който даже му се е обаждал, с цел да го убеждава да се причисли към. В същото време Салихамиджич е декларирал, че в състава има задоволително дълбочина на тази позиция, разполагайки и с,, и Танги Нианзи, и е отказал да вземе Шлотербек.

Други източници на напрежение сред двете страни са все по-сериозните спекулации към бъдещето на Робърт Левандовски, както и проблемите към имунизацията на Йошуа Кимих, за които Нагелсман счита, че не получава задоволително поддръжка от управлението. В пресата в страната разказват обстановката като извънредно сходна с тази към Ханзи Флик, който завоюва шест трофея и по негово време баварците се представяха на доста високо равнище, само че все пак той влезе в спор точно със Салихамиджич и в последна сметка напусна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР