Трите момичета, които бяха намерени след като 8 дни бяха

...
Трите момичета, които бяха намерени след като 8 дни бяха
Коментари Харесай

Трите момичета, които бяха намерени след 8 дни в неизвестност, са настанени в социален дом във Варна

Трите девойки, които бяха открити откакто 8 дни бяха в неопределеност, са настанени в обществен дом във Варна.

Те бяха открити след сигнал на жители до майката на едното от тях. Две от тях са били в огромен търговски център във Варна.

След това, с помощта на техните показания, беше открито и третото момиче. И трите деца са добре. Те са на 14, 15 и 17 години и са обяснили на полицията, че са решили да избягат, с цел да се видят със свои другари за по-дълго.

" Вчера беше получен сигнал от майката на едно от девойките, че щерка ѝ е видяна в един от комерсиалните центрове. Бяха открити две от девойките - на 17 и 14 години, в положително физическо положение, без данни за закононарушение по отношение на тях. При беседите с тях те споделиха, че третото момиче се намира в къщата на собствен другар в квартал " Владислав Варненчик ", без данни за външна интервенция ", сподели пред Българска национална телевизия старши контрольор Стоян Енев от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна.

По думите му те непринудено са решили да изоставен спешния център, за да прекарат повече свободно време. Няма данни за външна интервенция. С тях ще работят психолози.

" Извършен им е медицински обзор. И трите са прекарали времето в тази къща дружно ", сподели още старши контрольор Енев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР