Трите компании не отговориха незабавно на искания за коментар. Те

...
Трите компании не отговориха незабавно на искания за коментар. Те
Коментари Харесай

Три от най-големите порно сайтове трябва да проверяват възрастта, за да защитят децата съгласно новия закон за цифровите технологии в Европа

Трите компании не дадоха отговор неотложно на претенции за коментар. Те са първите порно уеб сайтове, които са обект на широкообхватния Закон за цифровите услуги, който постанова строги отговорности за предотвратяване на потребителите от нелегално наличие и лъжливи артикули.

Нарушенията се санкционират с санкции до 6% от световните доходи или даже възбрана за активност в Европейски Съюз. Около 19 онлайн платформи и търсачки към този момент са разпознати за по-строг надзор според DSA, в това число TikTok, Amazon, Фейсбук, Instagram, Гугъл и други.

Законът включва разпореждания за отбрана на децата, като ги предотвратява „ от достъп до порнографско наличие онлайн, в това число с принадлежности за инспекция на възрастта “, се споделя в прессъобщение на комисията.

DSA също по този начин приканва за ограничения за ограничение на риска от разпространяване на нелегално наличие онлайн, като да вземем за пример материали за полово малтретиране на деца, или наличие, което нарушава „ съществени права “ като неприкосновеността на персоналния живот,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР