Трите девойки се заключили в купето и успели да се

...
Трите девойки се заключили в купето и успели да се
Коментари Харесай

Пияни полицаи нападнаха три момичета в квартал Левски във Варна! Искали да ги черпят по питие

Трите девойки се заключили в купето и съумели да се придвижат с колата до по-малка улица без излаз, която водела към блока на една от тях. Мъжете ги последвали, като 40-год. К. Б. в това време привел своя автомобил в придвижване, внезапно спрял доста компактно до колата на девойките, след което двамата подсъдими почнали жестоко да блъскат по стъклата на непознатата кола, да се показват за служители на реда и да светят с джобни фенерчета, в опит да отворят вратите.  Едната госпожица съумяла да позвъни на родителите си, които дружно със съседи, очевидци на протичащото се, слезли пред болежка и поискали подсъдимите да се легитимират и да обяснят какво желаят от девойките. Вместо да преустановят дейностите си, подсъдимите траяли да се държат нападателно, като изключително 40-годишният К.Б. навън пред присъстващите заплашвал, че „ ще взриви блока и трите девойките ще работят за него “. За зародилия случай били подадени няколко сигнала на тел.112, на които се отзовали дежурни полицейски патрули.

          Процесът по отношение на 40-год. К.Б. и 46-год. Х.В. се гледа за повторно в Районен съд – Варна, откакто преди половин година горната правосъдна инстанция - ВОС, анулира постановения правосъден акт и върна делото за ново разглеждане от различен правосъден състав при ВРС. 

         40-годишният К.Б. беше приет за отговорен по повдигнатото му обвиняване в осъществяване на хулигански дейности на 1 март 2014 година, както и по обвиняване за шофиране в нетрезво положение. Той получи общо наказване от три месеца отнемане от независимост, към което бяха присъединени наказванията „ публично неодобрение “ и „ отнемане от право да ръководи МПС “ за период от една година. Другият обвиняем – 46-год. Х.В., също беше приет за отговорен в осъщественото в съучастничество безчинство, като Районният съд във Варна го освободи от наказателна отговорност с налагане на административно наказване  –  глоба в размер на 1500 лв..

         Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР