Трите деца на разстреляния в ЮАР, заедно със съпругата си

...
Трите деца на разстреляния в ЮАР, заедно със съпругата си
Коментари Харесай

Трите деца на разстреляния в ЮАР Красимир Каменов – Къро, са се прибрали тайно в България. Очаква се да бъдат изпратени в САЩ

Трите деца на разстреляния в ЮАР, дружно със брачната половинка си Гергана Кочанова мафиотски необут Красимир Каменов – Къро, са се прибрали скрито в България преди няколко седмици. Това разкрива осведомен от посолството на България в Претория, написа " Уикенд ".

Според думите му интервенцията по изпращането на невръстните наследници на ликвидирания висаджийски необут у нас е била защитавана в секретност заради опасения за сигурността им. 

Децата на Красимир Каменов – Къро и на носителката на наградата „ Мис България 2007 “ Гергана Кочанова са поверени на грижите на сестрата на мафиотския необут, която живее в София.

Възможно е след това наследниците на Къро да бъдат изпратени в Съединени американски щати, като има постъпило искане от родителите на Гергана Кочанова те да се снабдят с американски визи и да бъдат изпратени да живеят до навършване на пълноправие в Америка, само че процедурата към момента не в приключена напълно.



Красимир Каменов, брачната половинка му Гергана, детегледачката им и телохранителят на мафиотския необут бяха показно премахнати на 25 май т.г. от отряд наемни убийци, нахлули с щурм с брониран микробус в имението на Къро в Кейптаун предрешени като сътрудници на ДЕА – американската работа за битка с наркотрафика.

Бруталната четворна екзекуция шокира дори полицейскит управляващи в Кейптаун, от дълго време привикнали да броят труповете в незаконния мегаполис. За благополучие кървавата акция не застигна трите деца на Красимир Каменов, които в този миг са били на учебно заведение.

След разстрела на Къро и брачната половинка му общинските управляващи в Кейптаун засекретиха местонахождението на наследниците на Каменов, които са надлежно са на 14, 11 и 9-годишна възраст. Според източник от посолството на България в Кейптаун децата са прекарали З месеца в спешен център, като са били сложени под непрекъсната защита.

Неотдавна децата са били изпратени в България, като импровизирано се твърди, че те са отпътували от ЮАР с непознати персонални данни и е придружавани от полицейски представител.

„ Има постъпило искане от родителите на убитата брачна половинка на Каменов – Гергана Кочанова, децата да се снабдят с американски визи и да бъдат изпратени да живеят до навършване на пълноправие в Америка “, споделя осведомен със обстановката.

Според думите му процедурата е допустима поради съществуването на американски паспорт на първородния наследник на Къро – 14-годишният Красимир. Той се роди на 11 август 2009 година в Чикаго и съгласно законите на Америка е пълновръстен жител на Съединени американски щати.

Не по този начин обаче стои въпросът с другите две деца на мафиотския необут и Гергана Кочанова. Те са родени в Южна Африка и разполагат с българско поданство. Твърди се, че до момента в който са в България, трите деца на Красимир Каменов ще бъдат непрекъснато следени от федерални сътрудници на Съединени американски щати, което удостоверява мълвата, че Каменов е сътрудничил на управляващите в Америка по откриване на интернационална незаконна група за наркотрафик, закриляна от политици и мастити служители на реда и прокурори в България.

Същевременно следствието на убийството на Красимир Каменов в ЮАР продължава, само че до този миг полицейските управляващи не са стигнали до съответни данни, уличаващи най-малко физическите причинители на четворната мафиотска екзекуция.

Разследвани са 3 престъпни банди, настоящи на територията на Кейптаун, като главната версия на проверяващите е, че Каменов е премахнат от сръбски наемни убийци поради избухнал спор сред него и представители на Земунския клан, настоящ в Южна Африка.

Твърди се, че сърбите са ликвидирали Каменов и фамилията му поради кървава война за контрола върху трафика на кокаин, която се води през последните 2-3 години сред няколко незаконни групировки в ЮАР. Разследващите в ЮАР към момента търсят връзката сред убийството на Къро и изтезанието на българина Анджело Димов и брачната половинка му Незабравка, които бяха открити убити в дома си край Кейптаун през февруари 2018 година

„ Сръбската версия е водещата, само че не е единствената, която се ревизира. Разследват се няколко незаконни банди, занимаващи се с трафик на дрога и поръчкови убийства. Сред обвинените са и представители на албанска мафиотска формация, както и членове на южноафрикански наркосиндикат “, твърди столичен криминалист, който е в течение с работата на сътрудниците си от Кейптаун.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР