Трите деца на Майкъл Джексън присъстваха на премиерата на MJ:

...
Трите деца на Майкъл Джексън присъстваха на премиерата на MJ:
Коментари Харесай

Ето как изглеждат порасналите деца на Майкъл Джексън

Трите деца на Майкъл Джексън участваха на премиерата на " MJ: The Musical ", мюзикъл, въодушевен от живота на татко им, който ненадейно умря на 50-годишна възраст на 25 юни 2009.

Принс (24), Парис (23) и принц Майкъл Джексън II, по-познат като Бланкет (19), почетоха събитието, което се състоя на 1 февруари в Neil Simon Theatre, Ню Йорк. Братята бяха облечени в стилни черни костюми, а Парис беше в алена рокля с колан.

Двете по-големи деца на починалия Майкъл Джексън са от някогашната му брачна половинка Деби Роу. Те бяха публично семейство от 1996 до 1999. Принс приключи лицей през 2019 и продължава да се образова, следвайки съвета на татко си: " Баща ми би споделил, че сега, в който спра да се изучавам, ще е моментът, в който стартира да загивам ". Той интензивно се занимава с филантропска активност и е създател на благотворителната фондация Heal Los Angeles.

Красивата Парис се изявява като модел, актриса и певица. Тя има тежко тийнейджърство, белязано от опит за самоубийство през 2013. Миналата година показа, че непрекъснатото медийно внимание и папараците са ѝ предизвикали съществени психологични контузии. Музиката обаче я избавя и доста ѝ оказва помощ да откри себе си и да бъде щастлива. Тя е единствената, тръгнала по стъпките на именития си татко. В края на 2020 Парис издаде дебютния си солов албум " Wilted ", който съдържа 11 песни. Определя стила си като различен фолк.

Най-малкият наследник на Майкъл Джексън, който има огромна аналогия с него, е от сурогатна майка. Той получи прякора си Бланкет (в превод от британски - одеяло), откакто през 2002 Джако го показа на света, като го провеси от балкона на берлински хотел. Той беше покрил лицето на бебето с одеяло. Днес 19-годишното момче не желае повече да бъде именуван с псевдонима Бланкет, нито пък с името, което му е дал татко му. Той избира да му споделят Биги. От 2020 година към този момент живее самичък, откакто си купи къща за повече от 2.5 млн. $, покрай дома на баба си. Той има личен YouTube канал, в който прави ревюта на филми.

Премиерата на " MJ: The Musical " беше планувана за 2020, само че се забави поради пандемията от COVID-19, което наложи затварянето на театрите на Бродуей. Мюзикътлът потапя публиката в креативния развой на Майкъл Джексън и демонстрира артиста в подготовка за неговото " Dangerous Tour " през 1992 година Той включва 25 от най-известните песни на Джако. Ролята на Краля на попа е поверена на Уайл Майлс.

 

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР