Трите деца на Красимир Каменов-Къро от неговата втора съпруга -

...
Трите деца на Красимир Каменов-Къро от неговата втора съпруга -
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Трите деца на Къро оцеляха по чудо в касапницата

Трите деца на Красимир Каменов-Къро от неговата втора брачна половинка - някогашната манекенка Гергана, с която той живее от няколко години, са оживели по знамение. Хлапетата не са разстреляни от убийците, тъй като малко преди в къщата да нахлуят убийците, те са били откарани на учебно заведение. Децата са на 13, 11 и 8 години и посещават българско учебно заведение. До там ги транспортират с лимузина от съображения за сигурност. 



Къщата, в която живее Красимир Каменов-Къро с жена си Габи и трите си деца. Малко след убийството, улицата бе оцепена

Всяка заран хлапетата отпътуват на даскало тъкмо в 8 сутринта. Наемниците-екзекутори очевидно са били добре осведомени с този факт, тъй като са изчакали децата да заминат и са нахълтали в имението в 8,20 ч. Предполага се, че те напълно целеустремено са пожалили малчуганите - даже в престъпна страна като ЮАР убийството на деца потриса всички и управляващите, както и медиите, организират по-задълбочени следствия. 

Директорът на българското учебно заведение, в което са учили децата на Красимир Каменов, удостовери, че по време на нападението хлапетата са били на учебно заведение. „ Да, трите деца на фамилията учат в българското учебно заведение дълги години. Отличници са, демонстрират доста положителни резултати в образователния развой. Те са на възраст 13, 11 и 8 години. Чакаме информация от полицията, тъй като са обкръжили целия регион. Познавам добре фамилията ”, сподели Антон Николов.

С децата към този момент е разговарял психолог. Не е ясно какво ще се случи с тях - в един и същи ден те губят и майка си, и татко си. Не е известно дали имат други близки на територията на ЮАР. Възможно е да бъдат върнати до няколко дни в България, позволяват източници на Lupa.bg.

Още извънредни материали на Lupa.bg за убийството на Къро може да прочетете, ТУК и ТУК
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР