Трите деца на Хари Кейн бяха откарани в болница като

...
Трите деца на Хари Кейн бяха откарани в болница като
Коментари Харесай

Трите деца на Хари Кейн бяха откарани в болница в Германия след автомобилна катастрофа

Трите деца на Хари Кейн бяха откарани в болница като защитна мярка след автомобилна злополука, станала в деня, в който той отлетя за Лондон за мача на Байерн Мюнхен от Шампионската лига против Арсенал.

Смята се, че плашещата обстановка се е случила в понеделник вечерта в Бавария, покрай Мюнхен, тъкмо когато Кейн кацаше на британска земя. Според немското издание Bild, 20-годишен водач на Renault се е блъснал в задната част на черен микробус Mercedes Vito, до момента в който се опитвали да завият на хеликоптер на автомагистралата.

И трите деца на Кейн, Луис на три, Вивиен, на пет, и Айви, на седем, бяха в черния ван, забъркан в конфликта, и вследствие на това бяха откарани по неотложност в болница. За благополучие никой от тях не е получил съществени пострадвания.

По това време Кейн се върна в Лондон с останалите си съотборници от Байерн, до момента в който се приготвяше да се изправи против остарелия си зложелател Арсенал. Това беше първото му завръщане в северен Лондон, откогато напусна Тотнъм през лятот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР