Тристранната срещата на президентите на Австрия, България и Румъния -

...
Тристранната срещата на президентите на Австрия, България и Румъния -
Коментари Харесай

Срещата между президентите на България, Австрия и Румъния се отлага

Тристранната срещата на президентите на Австрия, България и Румъния - Александър Ван дер Белен, Румен Радев и Клаус Йоханис, се отсрочва заради ненадейно зародили непредвидени условия и ще се организира на по-късен стадий, оповестиха от прессекретариата на президента.
Срещата бе планувана да стартира през днешния ден и да продължи и във вторник във Виена.
ПР специалист от екипа на президента посочи за Actualno.com, че аргументите са чисто организационни при домакините на срещата, само че не е правилно да разяснява повече детайлности към този миг.
Тримата държавни глави трябваше да обсъдят вероятностите за задълбочаване на партньорството сред България, Австрия и Румъния за развиването на Дунавския район, както и тематики от дневния ред на Европейския съюз, с акцент върху европейската вероятност на страните от Западните Балкани като гаранция за подсилване на сигурността в Европа.
Планираната втора среща на тримата държавни глави, отдадена на развиването на Дунавския район, след извършената през месец май среща в Русе, която се състоя по самодейност на президента Румен Радев, се отсрочва и ще бъде планувана още веднъж за нова дата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР