Триото Клоунът-Хищникът-Ковчежникът се разпада! От Вашингтон дават ясни знаци, че

...
Триото Клоунът-Хищникът-Ковчежникът се разпада! От Вашингтон дават ясни знаци, че
Коментари Харесай

Сензационен сценарий! Даниел Лорер поема ,,Продължаваме промяната“, Киро и Асен бягат

Триото Клоунът-Хищникът-Ковчежникът се разпада! От Вашингтон дават ясни знаци, че Кирил Петков и Асен Василев са бити карти и не се употребяват към този момент с доверието на администрацията на президента Джо Байдън.

Америка на неудачници не има вяра!Харвардските братя изгубиха властта – Кирил Петков беше свален с избор на съмнение, Асен Василев не съумя да извърши проучвателния мандат.

Да напомня някои мои разкрития, оповестени в ПИК, които провокираха извънреден интерес.

КЛОУНЪТ: Киро и Лена са изпратили донос до Държавния департамент, в който се оплакват от дипломат Херо Мустафа, тъй като не била направила задоволително, с цел да се задържи държавното управление на власт. Представата им за помощ била следната: от американското посолство да притиснат Бойко Борисов, да го заплашат с включване в наказателния лист “Магнитски ”, с цел да подреди на неколцина депутати от ГЕРБ-СДС да не поддържат вота на съмнение и кабинетът “Петков ” да оцелее.

Обаче, стана таман противоположното – Херо Мустафа показва отлични връзки с Бойко Борисов, той беше посрещнат като специфичен VIP посетител на празненството по случай Червърти юли, а още на 18 май, помощник-държавният секретар Карин Донфрид даде да се разбере, че водачът на ГЕРБ е благонадежден сътрудник за Съединени американски щати.

На доноса на Киро и Лена, Държавният департамент отговори с проява на мощ – удължи с няколко месеца престоя в България на Херо Мустафа, чийто мандат изтече. Тя санкционира този, който отгледа като морков от ГМО-земеделие, с дистанцираност и отменяне, настояват чудесно осведомени източници.

ХИЩНИКЪТ: Асен Василев, наименуван от някогашния си съучастник Мортен Лунд “измамник, само че доста интелигентен лъжец ”, постъпи много жестоко и по неволя с дипломат Херо Мустафа. След като се разгоря абсурдът с меморандума за един милиард и половина $, подписан сред българското държавно управление и основаната с съветски капитали компания Gemcorp, вицепремиерът се изрепчи, че компанията е била посочена от американското посолство. От “Козяк ” изрично отхвърлиха това. По-късно Асен Василев се сопна, че няма да се остави никакво посолство да му дефинира какво държавно управление ще се образува в България, комфортно забравяйки, че точно дипломат Херо Мустафа и президентът Радев бабуваха при раждането на политическия план “Продължаваме смяната ”.

Получи се като в приказката: “Аз те сътворих – аз ще те унищожа! ”

Вашингтон, естествено, не може да прежали изцяло инвестицията си в “Продължаваме смяната ”, основан като бизнес-проект от българските си ментори, по тази причина залага на Даниел Лорер.

КОВЧЕЖНИКЪТ: Министърът на нововъведенията и растежа прибра безапелационно всичко перспективни фондове в страната, измъкна под носа на Корнелия Нинова всички ресурсни браншове в министерството на стопанската система.

Самият Даниел Лорер се държеше като специалист и управител, изграждаше деликатно обществения си облик на корав и хладнокръвен политик, само че без да замърсява медийното си говорене с пропагандни клишета. Заставаше в позата на умиротворител и не позволи огромни кавги, в които да се замеси името му. Освен един, който аз разкрих – че семейство Виолета&Даниел Лорер живеят врата до врата с Асен Василев в нова къща на софийската улица “Чаталджа ”3, която не попада в декларациите на нито един от тях – въпрос, който би трябвало да бъде прегледан и разследван от КПКОНПИ и за който се очакваше да бъде надълбоко заровен, в случай че комисията беше управлявана от правилния им сатрап Бойко Рашков.

Освен това, съществуват обосновани догатки, че Даниел Лорер употребява услугите на мощна израелска компания за медийни услуги, включваща блокирането с роботи на Фейсбук-профилите на неуместни дейни инфлуенсъри, сред които съм и аз.

Даниел Лорер е трябвало да бъде името, препоръчано от Корнелия Нинова за министър председател на кабинета с третия изследователски мандат. Но това не се случи. Защото Кирил Петков и Асен Василев изрично са се противопоставили. Впрочем, държавно управление, отпред с Лорер, имаше късмет да мине в пленарна зала, защото от опозицията са дали да се разбере, че биха го подкрепили, само че без никакво присъединяване в изпълнителната власт на Киро, Лена и Асен.

Виолета Лорер е от известна фамилия във Варна, със стабилен стопански бекграунд. Даниел Лорер, който беше лидер на листата на “Продължаваме смяната ”, съумя да си построи ефикасна бизнес-мрежа в морската столица.

За Вашингтон Варна има стратегическо място на Балканите – не инцидентно съществуват проекти там да бъде построен командния център на НАТО за района. Инициативата “Три морета ”, измислена и прононсирана от Белия дом, слага Варна на картата на доста значими интернационалните връзки.

Даниел Лорер се употребява с внимание и поддръжка от финансови лобита в Тел Авив, както и от Световния еврейски конгрес, със седалище в Ню Йорк и с подразделения в Йерусалим, Брюксел, Париж, Женева, Москва, Буенос Айрес.

Във Вашингтон считат, че в случай че след предварителните избори се стигне до настройка, в която ГЕРБ би трябвало да одобри за сътрудник “Продължаваме смяната ”, Бойко Борисов би могъл да седне на масата на договарянията с Даниел Лорер, само че безусловно изрично ще откаже да беседва с Кирил Петков и Асен Василев.

Така че … асото в колодата е Даниел Лорер.

Но единствено при изискване, че Политическа партия “Пълен неуспех ” не се срине на вота на 2 октомври, както наподобява, след пагубното ръководство и след разкритията, стартирани от от служебния кабинет на президента Радев, за измамите на Кирил Петков и компания.

Соня Колтуклиева, 5gmedia.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР