Трини Уудъл се дразни, че сега ще на пръсти влезе

...
Трини Уудъл се дразни, че сега ще на пръсти влезе
Коментари Харесай

Трини Уудъл се среща отново, но се чувства „извън себе си“ една година след раздялата с Чарлз Саачи

Трини Уудъл се нервира, че в този момент ще „ на пръсти влезе в групата за запознанства “, откакто се е разделила с дългогодишния си сътрудник Чарлз Саачи преди към година.

През март предходната година се заприказва, че предприемачът, в този момент на 59 години, се е разделил с изпълнителния шеф на рекламата Чарлз, в този момент на 80 години, след десетилетие дружно. Трини удостовери, че към този момент не са имали връзка шест месеца по-късно.

Модният консултант в този момент я нервира, че е подготвена да излиза още веднъж. Трини – известна с това, че е водеща на предаването „ Какво да не обличаме “ на BBC дружно със Сузана Константин – показа мислите си в неотдавнашен видеоклип, който беше оповестен в обществените медии.

Видеото, което беше споделено в Instagram преди няколко дни, демонстрира по какъв начин Трини получава фешън препоръки от своята другарка Chloé Dall'Olio. Предполага се, че последният е забъркан в марката за грим и грижа за кожата на първия Trinny London. Обсъждайки по какъв начин да се облича за среща, Трини сподели на Клое: „ Работата е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР