Тринадесетгодишната Дария твърди, че е забременяла от момче (10), а

...
Тринадесетгодишната Дария твърди, че е забременяла от момче (10), а
Коментари Харесай

13-годишната Дария забременя от Иван на 10, а докторите след като направиха изследванията си, възкликнаха „Как е възможно!“

Тринадесетгодишната Дария твърди, че е забременяла от момче (10), а лекарите се съмняват във опцията за това забременяване.

Рускинята Дария от Зеленгорск (13) твърди, че момче (10) й е направило дете. Лекарите настояват, че това е невероятно, а бременната жена се кълнеше по време на процеса, че няма различен сътрудник.

Двамата, с разрешението на родителите си, даже се появиха в съветска телевизия, където Дария показа, че са се срещнали и са се влюбили от пръв взор. И двамата твърдяха, че са влюбени и желаят да запазят детето. По този мотив лекарите приказваха и за опцията десетгодишно дете да има дете.

„ Теоретично и двете деца могат да бъдат репродуктивно зрели “, сподели локалният педиатър Николай Скоробогатов. Урологът Евгений Греков не е склонен и твърди, че дребният Иван не можел да стане татко на 10 години.

„ Проверихме констатациите три пъти, с цел да сме сигурни, че няма неточност. Няма неточност, към момента е дете. Той даже няма тестостерон и гениталиите му към момента са недоразвити. „ Той към момента не е в пубертета, тъй че има доста въпроси без отговор “, сподели той.

Дария тогава не желала и да чуе за аборт и твърдела, че двамата с Иван спали единствено един път, когато той бил самичък у дома.

„ След като го направихме, бяхме засрамени, по тази причина се скрихме под завивките “, сподели тя. Скоро почнала да усеща гадене и когато майка й я завела на доктор, се схванало, че е бременна.

„ Тогава тя признала, че е спала с Ивана. „ Бях в потрес, без думи. Когато се чухме, тя сподели, че не желае да прави аборт и аз я поддържам ”, сподели майка й Елена, която също беше в шоуто тогава.

Иван и майка му Галина обявиха в същото предаване, че желаят да бъдат част от развъждането на бебето и че абортът не е алтернатива.

„ Не знаех какво да кажа, когато чух, че десетгодишният ми наследник ще става татко. Не мисля, че той даже осъзнава какво се е случило. „ Той сподели, че Дария му е предложила секс, не са употребявали отбрана и явно не са разбрали следствията “, сподели тя.

Съседите също се усъмняват, че момчето е бащата.

По този мотив съветските медии се допитват и до съседите, които настояват, че се съмняват, че момчето е бащата и че всичко е просто история, с която желаят да наклепят Иван.

За сметка на това бъдещият „ баща “ споделя, че не се съмнява, че детето е негово.

„ Дария в никакъв случай не е била с различен, сигурен съм в това. Аз съм бащата на нейното бебе “, сподели той решително.

Дария стана инфлуенсър
След като шокиращата вест обиколи света, медиите започват да търсят родителите на малолетната. Дария стартира да се възползва новооткритата си популярност, с цел да притегли почитатели в обществените медии.

Местни медии оповестяват, че тя се пробва да „ развие “ профилите си в обществените мрежи, с цел да стане инфлуенсър, както и че желае да си сътрудничи с марки и спонсори.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР